whatsapp

Binlerce kişi askere destek için yürüdü

SİVİL TOPLUM 18.02.2018 - 14:58, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Binlerce kişi askere destek için yürüdü

Konya’nın Seydişehir ilçesinde binlerce kişi Suriye’nin Afrin kentinde sürdürülen zeytin dalı hareketında görev alan askerlere destek olmak amacıyla mehter takımı eşliğinde yürüdü.
Seydişehir Sancak Mehteran takımı organizasyonunda düzenlenen yürüyüş, Hacı Seyit Ali Mahallesi Kızılay meydanında başladı. Ellerinde Türk bayrağı taşıyan binlerce vatandaş, Mehter Takımı eşliğinde Seyyid Harun Bulvarı boyunca devam eden yürüyüş şehitler ölmez vatan bölünmez sloganları atarak Milli Egemenlik Caddesi, Atatürk Caddesi üzerinden hükümet konağı önünde tamamlanarak birlik mesajları verildi.  Burada kalabalığa seslenen Sancak Mehteran Dernek Başkanı Ümit Demirci, ‘’  Milli birlik ve Beraberliğimizin devam etmesi için Türk milleti olarak bir olmalıyız.  Dünyada biz demokrasinin ve insan haklarının sembolüyüz diyenlere ders verecek nitelikte bir operasyon yapıyoruz. Sivillere zarar vermemek için Mehmetçik göğsünü siper ediyor. Seydişehir olarak Türk ordusunun zafer kazanmaları için yanlarındayız. '' diye konuştu. Programa, Ak Parti ilçe Başkanı Mustafa Konurer, CHP İlçe Başkanı Orhan Özel ve sivil toplum kuruluş temsilcileri katıldı.
Konya’nın Seydişehir ilçesinde binlerce kişi Suriye’nin Afrin kentinde sürdürülen zeytin dalı hareketında görev alan askerlere destek olmak amacıyla mehter takımı eşliğinde yürüdü.

Seydişehir Sancak Mehteran takımı organizasyonunda düzenlenen yürüyüş, Hacı Seyit Ali Mahallesi Kızılay meydanında başladı. Ellerinde Türk bayrağı taşıyan binlerce vatandaş, Mehter Takımı eşliğinde Seyyid Harun Bulvarı boyunca devam eden yürüyüş şehitler ölmez vatan bölünmez sloganları atarak Milli Egemenlik Caddesi, Atatürk Caddesi üzerinden hükümet konağı önünde tamamlanarak birlik mesajları verildi. 

Burada kalabalığa seslenen Sancak Mehteran Dernek Başkanı Ümit Demirci, ‘’  Milli birlik ve Beraberliğimizin devam etmesi için Türk milleti olarak bir olmalıyız.  Dünyada biz demokrasinin ve insan haklarının sembolüyüz diyenlere ders verecek nitelikte bir operasyon yapıyoruz. Sivillere zarar vermemek için Mehmetçik göğsünü siper ediyor. Seydişehir olarak Türk ordusunun zafer kazanmaları için yanlarındayız. '' diye konuştu.

Programa, Ak Parti ilçe Başkanı Mustafa Konurer, CHP İlçe Başkanı Orhan Özel ve sivil toplum kuruluş temsilcileri katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.