whatsapp

Beşir Derneğinden kandil simidi ikramı

SİVİL TOPLUM 30.11.2017 - 14:50, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Beşir Derneğinden kandil simidi ikramı

Beşir Derneği Seydişehir Temsilciliği gönüllüleri ile birlikte kandili hatırlatmak için mevlit kandilinde camilerde ve Devlet hastanesinde kandil simidi ikramında bulundu.
Beşir Derneği Seydişehir Temsilciliği olarak her mübarek kandil gününde olduğu gibi 29.11.2017 günü gecesinde idrak etmiş olduğumuz ve Peygamber Efendimiz (SAV)’in doğduğu günün şerefine O’nu hatırlamak, O’na iltica etmek,  O’na nazlanmak, Ondan şefaat talebinde bulunmak ve Onun hatırına avf ve mağfirete kavuşmak ümidiyle duygularımızın doruğa ulaştığı bu kutlu gecede Temsilciliğimizin küçük gönüllüleri ve genç gönüllüleri hep birlikte camilerimizde ve Seydişehir Devlet Hastanesinde kandili hatırlatmak adına kandil simidi ikramında bulundular. Hasta ziyaretleri gerçekleştirdiler. Hastane çalışanlarımızın kandillerini kutladılar. Besir dernegi.org   Bağış yaz 4042’ye gönder Seydişehir Beşir Derneği Temsilcisi Şakir Türközü 
Beşir Derneği Seydişehir Temsilciliği gönüllüleri ile birlikte kandili hatırlatmak için mevlit kandilinde camilerde ve Devlet hastanesinde kandil simidi ikramında bulundu.

Beşir Derneği Seydişehir Temsilciliği olarak her mübarek kandil gününde olduğu gibi 29.11.2017 günü gecesinde idrak etmiş olduğumuz ve Peygamber Efendimiz (SAV)’in doğduğu günün şerefine O’nu hatırlamak, O’na iltica etmek,  O’na nazlanmak, Ondan şefaat talebinde bulunmak ve Onun hatırına avf ve mağfirete kavuşmak ümidiyle duygularımızın doruğa ulaştığı bu kutlu gecede Temsilciliğimizin küçük gönüllüleri ve genç gönüllüleri hep birlikte camilerimizde ve Seydişehir Devlet Hastanesinde kandili hatırlatmak adına kandil simidi ikramında bulundular. Hasta ziyaretleri gerçekleştirdiler. Hastane çalışanlarımızın kandillerini kutladılar. Besir dernegi.org   Bağış yaz 4042’ye gönder

Seydişehir Beşir Derneği Temsilcisi Şakir Türközü 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.