whatsapp

Belediyesi asfalt sezonunu kapattı

BELEDİYE 18.01.2018 - 09:18, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Belediyesi asfalt sezonunu kapattı

Seydişehir Belediyesi 2017 yılında sürdürdüğü asfalt sezonunu tamamladı.
Belediye Başkanı Mehmet Tutal, 2017 yılında ilçenin daha modern ve estetik bir görünüme kavuşması için gece gündüz çalışarak rekor bir seviyede sezonu kapattıklarını bildirdi. 2018 yılında 1 Milyon metrekare asfalt sermeyi hedeflediklerini belirten başkan Tutal, ‘’Belediyemize yeni  asfalt plenti ve iş makineleri kazandırarak asfalt kalitesini ve miktarını artırdık. Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler yaptıkları sıcak ve soğuk asfalt çalışmasıyla ulaşımı kolaylaştırırken 55 mahallemizi toz ve çamurdan kurtararak güzel bir görünüm kazanmasını sağladık. 2017 yılında yalnız asfalt değil, 85 bin metrekare parke, 40 bin metrekare kaldırım çalışması yaptık. Yaklaşık 4 yılda 49 park yaptık. Yeni sezonda ise 1 milyon metrekare asfalt, 150 bin metrekare parke döşemeyi hedefledik. Şehrimizin ana caddeleri başta olmak üzere tüm sokaklarımızda bozuk olan yolları onardık. Belediye olarak bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonra da ihtiyaç duyulan her noktaya hizmetlerimizi ulaştırmaya devam edeceğiz. Yıl boyunca yoğun mesai harcayan ekiplerimize çalışmalarından dolayı da teşekkür ediyorum.’’dedi.
Seydişehir Belediyesi 2017 yılında sürdürdüğü asfalt sezonunu tamamladı.

Belediye Başkanı Mehmet Tutal, 2017 yılında ilçenin daha modern ve estetik bir görünüme kavuşması için gece gündüz çalışarak rekor bir seviyede sezonu kapattıklarını bildirdi.

2018 yılında 1 Milyon metrekare asfalt sermeyi hedeflediklerini belirten başkan Tutal, ‘’Belediyemize yeni  asfalt plenti ve iş makineleri kazandırarak asfalt kalitesini ve miktarını artırdık. Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler yaptıkları sıcak ve soğuk asfalt çalışmasıyla ulaşımı kolaylaştırırken 55 mahallemizi toz ve çamurdan kurtararak güzel bir görünüm kazanmasını sağladık. 2017 yılında yalnız asfalt değil, 85 bin metrekare parke, 40 bin metrekare kaldırım çalışması yaptık. Yaklaşık 4 yılda 49 park yaptık. Yeni sezonda ise 1 milyon metrekare asfalt, 150 bin metrekare parke döşemeyi hedefledik. Şehrimizin ana caddeleri başta olmak üzere tüm sokaklarımızda bozuk olan yolları onardık. Belediye olarak bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonra da ihtiyaç duyulan her noktaya hizmetlerimizi ulaştırmaya devam edeceğiz. Yıl boyunca yoğun mesai harcayan ekiplerimize çalışmalarından dolayı da teşekkür ediyorum.’’dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.