whatsapp

Belediye U 16 takımı, Beyşehir spor maçı hazırlıkları

SPOR 02.10.2019 - 00:55, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Belediye U 16 takımı, Beyşehir spor maçı hazırlıkları

Seydişehir Belediye spor U-16 takımı amatör lig 2. haftasında 5 Ekim Cumartesi günü saat 13.00’ de kendi evinde Beyşehir belediye sporla yapacağı maçın hazırlıklarına sürdürüyor. Karakavak mahallesi kapalı spor yanındaki sahada antrenör Hidayet Reçber yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda, sporcular koşu, ter atma ve çift kale çalışmaları yaptı. Takım kaptanı Buğra Ötel, ‘’Bizler, bu sezon iyi bir birliktelik yakalayıp, bu formanın ağırlığı ve sorumluluğunu taşıyarak elimizden geldiğince iyi bir sezon geçirmeyi hedefliyoruz. Buna inancımız tamdır. İnşallah yüzümüzün akı ile sezonu bitirir, bu sevince sporseverlerle birlikte ortak oluruz. Bu haftaki maçımızı da kazanacağız.’’

Seydişehir Belediye spor U-16 takımı amatör lig 2. haftasında 5 Ekim Cumartesi günü saat 13.00’ de kendi evinde Beyşehir belediye sporla yapacağı maçın hazırlıklarına sürdürüyor.
Karakavak mahallesi kapalı spor yanındaki sahada antrenör Hidayet Reçber yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda, sporcular koşu, ter atma ve çift kale çalışmaları yaptı.
Takım kaptanı Buğra Ötel, ‘’Bizler, bu sezon iyi bir birliktelik yakalayıp, bu formanın ağırlığı ve sorumluluğunu taşıyarak elimizden geldiğince iyi bir sezon geçirmeyi hedefliyoruz. Buna inancımız tamdır. İnşallah yüzümüzün akı ile sezonu bitirir, bu sevince sporseverlerle birlikte ortak oluruz. Bu haftaki maçımızı da kazanacağız.’’

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.