whatsapp

Belediye spor U 16 takımı galibiyeti hedefliyor

SPOR 22.11.2019 - 01:55, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Belediye spor U 16 takımı galibiyeti hedefliyor

Konya amatör küme C grubunda oynayan Seydişehir belediye spor, U16 takımı ikinci yarının ilk maçında kendi saha ve seyircisi önünde Konya Tümosan sporla 23 Kasım Cumartesi günü kapalı spor yanındaki çim sahada oynayacak.  Her iki takımın  25. puanı bulunuyor. Hazırlıklarını günde çift idman ile doludizgin sürdüren belediye spor takım kaptanı Buğra Ötel, tümosan karşısında galibiyeti hedeflediklerini belirtti. Hedeflerine ulaşmak için saha çıkacaklarını dile getiren Ötel, ‘’Oyuncularımız tam kadro doludizgin bu maça kilitlendik. Puanlarımız aynı. Maçı kazanan grupta şampiyonluğu garantiler. Onun için işi sıkı tutuyoruz. Gurubumuzda birçok takım çekildi. Tüm taraftarlarımızı bekliyoruz. İnşallah daha iyi neticeler elde ederek bize güvenenleri mahcup etmeyeceğiz’’ dedi

Konya amatör küme C grubunda oynayan Seydişehir belediye spor, U16 takımı ikinci yarının ilk maçında kendi saha ve seyircisi önünde Konya Tümosan sporla 23 Kasım Cumartesi günü kapalı spor yanındaki çim sahada oynayacak.  Her iki takımın  25. puanı bulunuyor.

Hazırlıklarını günde çift idman ile doludizgin sürdüren belediye spor takım kaptanı Buğra Ötel, tümosan karşısında galibiyeti hedeflediklerini belirtti. Hedeflerine ulaşmak için saha çıkacaklarını dile getiren Ötel, ‘’Oyuncularımız tam kadro doludizgin bu maça kilitlendik. Puanlarımız aynı. Maçı kazanan grupta şampiyonluğu garantiler. Onun için işi sıkı tutuyoruz. Gurubumuzda birçok takım çekildi. Tüm taraftarlarımızı bekliyoruz. İnşallah daha iyi neticeler elde ederek bize güvenenleri mahcup etmeyeceğiz’’ dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.