whatsapp

Belediye doğa yürüyüşü düzenledi

BELEDİYE 16.05.2017 - 09:49, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Belediye doğa yürüyüşü düzenledi

Seydişehir Belediyesi gençlik meclisi doğa yürüyüşü düzenledi.
Konya Büyükşehir Belediyesinin gençlik meclisinin katıldığı yürüyüş Kuğulu park alanında başlayarak Toros dağlarının 1500 rakımlı tepesinde bulunan Ferzene mağarasına tırmanıldı. Konya Büyükşehir Belediyesi Gençlik Meclisi Başkanı Bünyamin Nokta, Seydişehir Gençlik Meclisimizin daveti üzerine bir araya geldiklerini söyledi. Bünyamin Nokta, "Meclis gençliği sağlıklı yaşam etkinliği kapsamında düzenlemiş olduğumuz doğa yürüyüşüne katılanlarla birlikte, ferzene mağarasına kadar tırmandık. Yaptığımız yürüyüşle metrelerce yüksekteki temiz havayı içimize çekmenin ve şehirden uzak doğa ile iç içe olmanın mutluluğunu yaşadık. Amaçlarımızdan biri de bu tür yürüyüşlerle gençlerimize doğayı sevdirmek ve doğanın korunmasını aşılamaktır. " dedi.
Seydişehir Belediyesi gençlik meclisi doğa yürüyüşü düzenledi.

Konya Büyükşehir Belediyesinin gençlik meclisinin katıldığı yürüyüş Kuğulu park alanında başlayarak Toros dağlarının 1500 rakımlı tepesinde bulunan Ferzene mağarasına tırmanıldı.

Konya Büyükşehir Belediyesi Gençlik Meclisi Başkanı Bünyamin Nokta, Seydişehir Gençlik Meclisimizin daveti üzerine bir araya geldiklerini söyledi.

Bünyamin Nokta, "Meclis gençliği sağlıklı yaşam etkinliği kapsamında düzenlemiş olduğumuz doğa yürüyüşüne katılanlarla birlikte, ferzene mağarasına kadar tırmandık. Yaptığımız yürüyüşle metrelerce yüksekteki temiz havayı içimize çekmenin ve şehirden uzak doğa ile iç içe olmanın mutluluğunu yaşadık. Amaçlarımızdan biri de bu tür yürüyüşlerle gençlerimize doğayı sevdirmek ve doğanın korunmasını aşılamaktır. " dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.