whatsapp

Belediye asfaltlama çalışmaları başladı

BELEDİYE 07.08.2019 - 00:20, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Belediye asfaltlama çalışmaları başladı

Seydişehir Belediyesi Alaylar 2 Mahallesi Şehit Kemal Sert Caddesinde sıcak asfalt çalışmalarına başladı. Belediye Başkanı Mehmet Tutal, 2019 yılı sıcak asfaltlama çalışımlarının devam edeceğini kaydetti. Alaylar 2 Mahallesi Şehit Kemal Sert Caddesinde 4 Bin 400 metrekarelik alanda asfaltlama çalışmasının başlatıldığını kaydeden Belediye Başkanı Mehmet Tutal; sıcak asfalt çalışmamız Eti Lojmanları kavşağından başlayıp, Çamka Sitesi önünden devam ederek Tapu Kavşağında son bulacak. Seydişehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz eski asfaltı freze makinesiyle kazıyarak, sıcak asfalt için yolumuzu hazırlıyorlar. Bugün başlayan asfaltlama çalışmamız bir hafta içerisinde tamamlanacak "dedi. Başkan Tutal; "Alaylar 2 Mahallesinde başlatmış olduğumuz Freze ile asfalt sökümünde desteklerini esirgemeyen Büyükşehir Belediye Başkanımız Uğur İbrahim Altay'a teşekkür ediyorum. Daha güzel bir Seydişehir için gayret ediyoruz. Vatandaşlarımız güle güle kullansın” şeklinde konuştu.

Seydişehir Belediyesi Alaylar 2 Mahallesi Şehit Kemal Sert Caddesinde sıcak asfalt çalışmalarına başladı.

Belediye Başkanı Mehmet Tutal, 2019 yılı sıcak asfaltlama çalışımlarının devam edeceğini kaydetti.

Alaylar 2 Mahallesi Şehit Kemal Sert Caddesinde 4 Bin 400 metrekarelik alanda asfaltlama çalışmasının başlatıldığını kaydeden Belediye Başkanı Mehmet Tutal; sıcak asfalt çalışmamız Eti Lojmanları kavşağından başlayıp, Çamka Sitesi önünden devam ederek Tapu Kavşağında son bulacak. Seydişehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz eski asfaltı freze makinesiyle kazıyarak, sıcak asfalt için yolumuzu hazırlıyorlar. Bugün başlayan asfaltlama çalışmamız bir hafta içerisinde tamamlanacak "dedi.

Başkan Tutal; "Alaylar 2 Mahallesinde başlatmış olduğumuz Freze ile asfalt sökümünde desteklerini esirgemeyen Büyükşehir Belediye Başkanımız Uğur İbrahim Altay'a teşekkür ediyorum. Daha güzel bir Seydişehir için gayret ediyoruz. Vatandaşlarımız güle güle kullansın” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.