whatsapp

Bayram dönüşü trafik yoğunluğu gecede devam etti

SİVİL TOPLUM 27.08.2018 - 10:39, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Bayram dönüşü trafik yoğunluğu gecede devam etti

Antalya- Seydişehir-Konya karayolunda Kurban Bayramı dönüşü trafik yoğunluğu gecede devam ediyor. Uzun süreli Kurban Bayramı’nı fırsat bilip araçlarıyla şehir dışına çıkan vatandaşlar tatil dönüşü nedeniyle trafikte uzun araç kuyrukları oluştu. Trafik ekipleri yoğunluğun sabaha kadar süreceğini belirtti. Evlerine ulaşmaya çalışan tatilciler Antalya- Konya karayolu Alacabel mevkiinde uzun süren trafik yoğunluğuna takıldı. Konya’dan Antalya yönünde ise yoğunluğun olmadığı kaydedildi. Antalya’dan tatil dönüşü yapan Ahmet Uzun, 5 saattir trafikte olduğunu söyleyerek, “Yollar tamamen kilitli. Sivas’a gidiyorum. Serinde gitmeyi tercih ettim ama herkes benim gibi düşünmüş” dedi. Ulaşımın aksamaması için Seydişehir Emniyet Müdürlüğüne bağlı trafik ekipleri ve Konya Bölge trafik ekipleri yol kontrollerini aralıksız sürdürerek sürücüleri uyarıyor.

Antalya- Seydişehir-Konya karayolunda Kurban Bayramı dönüşü trafik yoğunluğu gecede devam ediyor.

Uzun süreli Kurban Bayramı’nı fırsat bilip araçlarıyla şehir dışına çıkan vatandaşlar tatil dönüşü nedeniyle trafikte uzun araç kuyrukları oluştu. Trafik ekipleri yoğunluğun sabaha kadar süreceğini belirtti.

Evlerine ulaşmaya çalışan tatilciler Antalya- Konya karayolu Alacabel mevkiinde uzun süren trafik yoğunluğuna takıldı. Konya’dan Antalya yönünde ise yoğunluğun olmadığı kaydedildi.

Antalya’dan tatil dönüşü yapan Ahmet Uzun, 5 saattir trafikte olduğunu söyleyerek, “Yollar tamamen kilitli. Sivas’a gidiyorum. Serinde gitmeyi tercih ettim ama herkes benim gibi düşünmüş” dedi.

Ulaşımın aksamaması için Seydişehir Emniyet Müdürlüğüne bağlı trafik ekipleri ve Konya Bölge trafik ekipleri yol kontrollerini aralıksız sürdürerek sürücüleri uyarıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.