whatsapp

Bayram Çelmeli Milletvekilliği aday adaylığını açıkladı

SİYASET 30.04.2018 - 01:38, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Bayram Çelmeli Milletvekilliği aday adaylığını açıkladı

Seydişehir iş adamlarından esnaf Bayram Çelmeli, 24 Haziran’da yapılacak erken seçim için Konya AK Parti Milletvekili aday adaylığına müracaatını yaptı.
AK Parti ilçe teşkilatında Başkan Mustafa Konurer’le birlikte partililere adaylığını açıklayan Çelmeli, siyasette edindiği tecrübelerle hizmete talip olduğunu söyledi. Çelmeli, ‘’24 Haziran tarihinden itibaren Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi ile yönetilecek olan ülkemizde her anlamda yeni bir dönem başlıyor. Türkiye, 24 Haziran’dan sonra Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde her alanda daha güçlü olacak, büyük atılımlara, projelere imza atacaktır. Bu yeni dönemde ülkem ve bölgemin geleceği adına görev almak için milletvekili aday adayı oldum” dedi.
Seydişehir iş adamlarından esnaf Bayram Çelmeli, 24 Haziran’da yapılacak erken seçim için Konya AK Parti Milletvekili aday adaylığına müracaatını yaptı.

AK Parti ilçe teşkilatında Başkan Mustafa Konurer’le birlikte partililere adaylığını açıklayan Çelmeli, siyasette edindiği tecrübelerle hizmete talip olduğunu söyledi.

Çelmeli, ‘’24 Haziran tarihinden itibaren Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi ile yönetilecek olan ülkemizde her anlamda yeni bir dönem başlıyor. Türkiye, 24 Haziran’dan sonra Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde her alanda daha güçlü olacak, büyük atılımlara, projelere imza atacaktır. Bu yeni dönemde ülkem ve bölgemin geleceği adına görev almak için milletvekili aday adayı oldum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.