whatsapp

Bayan muhtardan teşekkür kahvaltısı

SİVİL TOPLUM 09.08.2018 - 12:24, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Bayan muhtardan teşekkür kahvaltısı

Seydişehir Kızılcalar Mahallesi Muhtarı Gülbüs Erdoğan, kendisini destekleyen mahalle muhtarlarına teşekkür programı hazırladı. Mahallesi sakinleri için Belediye Başkanlığı tarafından açılan Muhtarlık binasında kahvaltıda bir araya gelen Gülbüs Erdoğan, 2019 yılında yapılacak yerel seçimlerde de tekrar aday olacağını açıkladı. Muhtarlık binası yapımı için Belediye Başkanına teşekkür eden Gülbüs Erdoğan, "Mahallemizin isteği olan güzel bir hizmet binasına kavuştuk. 4.5 yıllık zamanda mahalle halkına güzel hizmetler verdim. Tekrar aday olacağım. Bana destek olan muhtar arkadaşlarıma teşekkür ediyorum’ ’dedi. Mahalle muhtarlarıyla koordineli bir çalışma yaptıklarını kaydeden Belediye Başkanı Mehmet Tutal, ‘’Muhtarlık binası için taleplerden Kızılcalar mahallesi muhtarı Gülbüş hanım tek bayan muhtarımız olduğu için diğer mahalle muhtarlarının da desteği ile muhtarlık binası yaptık. Hizmetlerimize gece gündüz demeden devam ediyoruz" dedi.

Seydişehir Kızılcalar Mahallesi Muhtarı Gülbüs Erdoğan, kendisini destekleyen mahalle muhtarlarına teşekkür programı hazırladı.

Mahallesi sakinleri için Belediye Başkanlığı tarafından açılan Muhtarlık binasında kahvaltıda bir araya gelen Gülbüs Erdoğan, 2019 yılında yapılacak yerel seçimlerde de tekrar aday olacağını açıkladı.

Muhtarlık binası yapımı için Belediye Başkanına teşekkür eden Gülbüs Erdoğan, "Mahallemizin isteği olan güzel bir hizmet binasına kavuştuk. 4.5 yıllık zamanda mahalle halkına güzel hizmetler verdim. Tekrar aday olacağım. Bana destek olan muhtar arkadaşlarıma teşekkür ediyorum’ ’dedi.
Mahalle muhtarlarıyla koordineli bir çalışma yaptıklarını kaydeden Belediye Başkanı Mehmet Tutal, ‘’Muhtarlık binası için taleplerden Kızılcalar mahallesi muhtarı Gülbüş hanım tek bayan muhtarımız olduğu için diğer mahalle muhtarlarının da desteği ile muhtarlık binası yaptık. Hizmetlerimize gece gündüz demeden devam ediyoruz" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.