whatsapp

Bayan kuaförlere eğitim

SİVİL TOPLUM 10.07.2019 - 13:02, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Bayan kuaförlere eğitim

Seydişehir Esnaf ve sanatkarlar Odasının düzenlediği ilçedeki bayan kuaförlere  topuz ve saç tasarım semineri başladı. uzmanı Ayla’nın Çıbıkçı'nın eğitimci olarak katıldığı sertifikalı eğitim semineri, Esnaf ve Sanatkarlar Odası toplantı salonunda gerçekleştirildi. Eğitime, Aksaray Isparta Konya ve Seydişehir'den bayan kuaförler iştirak etti. akşam saat 20.00 'e kadar sürecek eğitimin sonunda kursiyerlere sertifikaları verilecek. Eğitimci Ayla Çıbıkcı;’’Kurumsallaşmış bir oda hüviyetinde olan Esnaf ve Sanatkarlar Odası üyelerinin katıldıkları programlarda yeni yaklaşımlar, tasarımlar gibi gelişmeleri aktarıyoruz. Kuaförlerin katılımlarından dolayı  mutlu olduk. ‘’dedi. Oda Başkanı İbrahim Aypar ise; ‘’Odamızın her meslekteki bütün üyelerine kültür ve eğitimsel çalışmalardan haberdar edip bir çok eğitimimden yararlandırmaya çalıştık. Üyelerimiz ve hocamıza teşekkür ediyoruz’’dedi.

Seydişehir Esnaf ve sanatkarlar Odasının düzenlediği ilçedeki bayan kuaförlere  topuz ve saç tasarım semineri başladı.

uzmanı Ayla’nın Çıbıkçı'nın eğitimci olarak katıldığı sertifikalı eğitim semineri, Esnaf ve Sanatkarlar Odası toplantı salonunda gerçekleştirildi.

Eğitime, Aksaray Isparta Konya ve Seydişehir'den bayan kuaförler iştirak etti. akşam saat 20.00 'e kadar sürecek eğitimin sonunda kursiyerlere sertifikaları verilecek.

Eğitimci Ayla Çıbıkcı;’’Kurumsallaşmış bir oda hüviyetinde olan Esnaf ve Sanatkarlar Odası üyelerinin katıldıkları programlarda yeni yaklaşımlar, tasarımlar gibi gelişmeleri aktarıyoruz. Kuaförlerin katılımlarından dolayı  mutlu olduk. ‘’dedi.

Oda Başkanı İbrahim Aypar ise; ‘’Odamızın her meslekteki bütün üyelerine kültür ve eğitimsel çalışmalardan haberdar edip bir çok eğitimimden yararlandırmaya çalıştık. Üyelerimiz ve hocamıza teşekkür ediyoruz’’dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.