whatsapp

Basketçilere teşekkür belgesi ve madalya

SPOR 23.10.2020 - 11:31, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Basketçilere teşekkür belgesi ve madalya

Seydişehir Akademi Gençlik ve Spor Kulübü sporcularına Konya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünü tarafından katılım belgesi, madalya, Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından kitap hediye edildi. Türkiye Basketbol Federasyonu 2019 -2020 müsabakalarının Covit-19 tedbirleri kapsamında yarıda kalması dolayısıyla Konya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından sporculara katılım belgesi, madalyaları ve Konya Büyükşehir Belediyesi tarafında hediye edilen kitapları Belediye Başkanı Mehmet Tutal tarafından Seydişehir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi salonunda düzenlenen törenle verildi.

Seydişehir Akademi Gençlik ve Spor Kulübü sporcularına Konya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünü tarafından katılım belgesi, madalya, Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından kitap hediye edildi.

Türkiye Basketbol Federasyonu 2019 -2020 müsabakalarının Covit-19 tedbirleri kapsamında yarıda kalması dolayısıyla Konya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından sporculara katılım belgesi, madalyaları ve Konya Büyükşehir Belediyesi tarafında hediye edilen kitapları Belediye Başkanı Mehmet Tutal tarafından Seydişehir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi salonunda düzenlenen törenle verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.