whatsapp

Ankara halk oyunları Seydişehirlileri coşturdu

BELEDİYE 15.08.2018 - 13:26, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Ankara halk oyunları Seydişehirlileri coşturdu

Ankara yöresel halk oyunları ekibi şölen gecesinde Seydişehirlilere büyük coşku yaşattı. Seydişehir Belediyesi tarafından ilçenin tanıtım etkinlikleri kapsamında Kuğulu parkta hazırlanan halk oyunları gecesine Ankara pınar kültür halk dansları topluluğu katıldı. Başkan Mehmet Tutal, Seydişehir Belediyesi olarak geleneksel hale getirilen şölen gecesinde bir aile topluluğu meydana getirmenin gururunu yaşadıklarını söyledi. Ailelerin, çocukların yüzünü en güzel şekilde güldüreceklerini belirten Başkan Mehmet Tutal, ‘’ Belediye Başkanları olarak bu gençleri, bu yavruları, aileleri eğlendireceğiz.’’ Ankara Halk Oyunları ekibinin yaptığı gösterilerle görsel şölen yaşayan ziyaretçiler, beğeniyle dolu dolu bir gece yaşadı.

Ankara yöresel halk oyunları ekibi şölen gecesinde Seydişehirlilere büyük coşku yaşattı.

Seydişehir Belediyesi tarafından ilçenin tanıtım etkinlikleri kapsamında Kuğulu parkta hazırlanan halk oyunları gecesine Ankara pınar kültür halk dansları topluluğu katıldı.

Başkan Mehmet Tutal, Seydişehir Belediyesi olarak geleneksel hale getirilen şölen gecesinde bir aile topluluğu meydana getirmenin gururunu yaşadıklarını söyledi.

Ailelerin, çocukların yüzünü en güzel şekilde güldüreceklerini belirten Başkan Mehmet Tutal, ‘’ Belediye Başkanları olarak bu gençleri, bu yavruları, aileleri eğlendireceğiz.’’

Ankara Halk Oyunları ekibinin yaptığı gösterilerle görsel şölen yaşayan ziyaretçiler, beğeniyle dolu dolu bir gece yaşadı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.