whatsapp

Anaokulu öğrencilerinden emniyete ziyaret

EĞİTİM 12.04.2017 - 11:18, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Anaokulu öğrencilerinden emniyete ziyaret

Seydişehir Kardelen Anaokulu öğrencileri, Polis Haftası dolayısıyla İlçe Emniyet Müdürü Kasım Özdemir ve polisleri ziyaret ederek çiçek verdi.
İlçe Emniyet Müdürü Özdemir, Okul Müdürü Dilek Kara ve öğretmenleriyle birlikte kendilerini ziyarete gelen öğrencilerle teker teker sohbet edip çeşitli hediyeler vererek ikramda bulundu. Öğrencilere polisin görevlerini anlatan Özdemir, polisin vatandaşın can ve mal güvenliğini korumak için görevde bulunduğunu söyledi. Özdemir, "Polisten korkmayın. Çünkü polis, sizin en güvenebileceğiniz dostunuzdur. Kaybolduğunuzda ağlamayın. Bu durumda hemen bir polis görürseniz ondan yardım isteyin." diye konuştu.
Seydişehir Kardelen Anaokulu öğrencileri, Polis Haftası dolayısıyla İlçe Emniyet Müdürü Kasım Özdemir ve polisleri ziyaret ederek çiçek verdi.

İlçe Emniyet Müdürü Özdemir, Okul Müdürü Dilek Kara ve öğretmenleriyle birlikte kendilerini ziyarete gelen öğrencilerle teker teker sohbet edip çeşitli hediyeler vererek ikramda bulundu.

Öğrencilere polisin görevlerini anlatan Özdemir, polisin vatandaşın can ve mal güvenliğini korumak için görevde bulunduğunu söyledi.

Özdemir, "Polisten korkmayın. Çünkü polis, sizin en güvenebileceğiniz dostunuzdur. Kaybolduğunuzda ağlamayın. Bu durumda hemen bir polis görürseniz ondan yardım isteyin." diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.