whatsapp

Anaokulu öğrencileri ağaç dikti

EĞİTİM 18.03.2017 - 10:07, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Anaokulu öğrencileri ağaç dikti

Seydişehir Leman-Kadir Parıltı Uygulama Anaokulu öğrencileri öğretmenleri nezaretinde okulun bahçesinde ağaçlandırma çalışması yaptı.
Okulun yapımına katkı yapan hayırsever Kadir Parıltı, anaokulu öğrencileri ve öğretmenleriyle birlikte çınar ağacı fidesi dikti. Okullarının henüz yeni açıldığını dile getiren Anaokulu sınıf öğretmeni Hanife Akın, okullarına dikilen ağaçların kök salması temennisinde bulundu. Çocukların eğitimin ilk basamağında olduklarını dile getiren Akın, bu etkinlikle yeşile, ağaca, doğaya olan sevgiyi vermeye çalıştıklarını belirtti. Minik öğrencilerle birlikte ağaç dikmenin mutluluğunu yaşadığını belirten hayırsever Kadir Parıltı, “Anaokulunda güzel bir bahar günü ağaç dikme etkinliğindeyiz. Bu ağaçlar büyüyünce gölgesinde öğrenciler aileleriyle birlikte oyunlar oynayıp piknik yapılacaklar” dedi.  
Seydişehir Leman-Kadir Parıltı Uygulama Anaokulu öğrencileri öğretmenleri nezaretinde okulun bahçesinde ağaçlandırma çalışması yaptı.

Okulun yapımına katkı yapan hayırsever Kadir Parıltı, anaokulu öğrencileri ve öğretmenleriyle birlikte çınar ağacı fidesi dikti.

Okullarının henüz yeni açıldığını dile getiren Anaokulu sınıf öğretmeni Hanife Akın, okullarına dikilen ağaçların kök salması temennisinde bulundu. Çocukların eğitimin ilk basamağında olduklarını dile getiren Akın, bu etkinlikle yeşile, ağaca, doğaya olan sevgiyi vermeye çalıştıklarını belirtti.

Minik öğrencilerle birlikte ağaç dikmenin mutluluğunu yaşadığını belirten hayırsever Kadir Parıltı, “Anaokulunda güzel bir bahar günü ağaç dikme etkinliğindeyiz. Bu ağaçlar büyüyünce gölgesinde öğrenciler aileleriyle birlikte oyunlar oynayıp piknik yapılacaklar” dedi.
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.