whatsapp

Alüminyum İşçileri Piknikte Buluştu

SİVİL TOPLUM 24.07.2017 - 12:11, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Alüminyum İşçileri Piknikte Buluştu

Hak-İş Konfederasyonuna bağlı Çelik-İş Sendikası, Eti Alüminyum AŞ ortaklaşa birlik, beraberlik ve dayanışma pikniğinde işçiler kuğulu mesire alanında bir araya geldi.
Alüminyum Fabrikası bünyesinde çalışan işçi ve ailelerinin katıldığı piknikte şube Başkanı Murat Özkal ve yönetim kurulu üyeleri masaları dolaşarak yakından ilgilendiler.  Başkan Özkal, çalışanlar ile birlikte piknikte buluşmaktan dolayı mutlu olduklarını dile getirdi.  Piknikte açıklama yapan Çelik-İş Sendikası genel teşkilatlandırma sekreteri Recep Akyel, bu türlü etkinliklerin devam edeceğini söyledi. Akyel, “Böylesine anlamlı bir günde işçilerimiz ve aileleri ile bir arada olmamın onurunu yaşıyoruz. Genel Başkanımız Kayseri’de olduğu için katılamadı. Tüm emekçi arkadaşlarımıza Selamları var. Etkinliklerimiz eğitimler ile devam edecek.’’diye konuştu. Kuğulu mesire alanında yerel sanatçıların yer aldığı müzikle eğlenerek güzel bir gün geçirdiler. Pikniğe, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Konurer, Alüminyum Fabrikası yöneticileri, Genel Eğitim Sekreteri Ferhan Öner  ve tüm çalışanlar ile davetliler katıldı.
Hak-İş Konfederasyonuna bağlı Çelik-İş Sendikası, Eti Alüminyum AŞ ortaklaşa birlik, beraberlik ve dayanışma pikniğinde işçiler kuğulu mesire alanında bir araya geldi.

Alüminyum Fabrikası bünyesinde çalışan işçi ve ailelerinin katıldığı piknikte şube Başkanı Murat Özkal ve yönetim kurulu üyeleri masaları dolaşarak yakından ilgilendiler. 

Başkan Özkal, çalışanlar ile birlikte piknikte buluşmaktan dolayı mutlu olduklarını dile getirdi. 

Piknikte açıklama yapan Çelik-İş Sendikası genel teşkilatlandırma sekreteri Recep Akyel, bu türlü etkinliklerin devam edeceğini söyledi.

Akyel, “Böylesine anlamlı bir günde işçilerimiz ve aileleri ile bir arada olmamın onurunu yaşıyoruz. Genel Başkanımız Kayseri’de olduğu için katılamadı. Tüm emekçi arkadaşlarımıza Selamları var. Etkinliklerimiz eğitimler ile devam edecek.’’diye konuştu.

Kuğulu mesire alanında yerel sanatçıların yer aldığı müzikle eğlenerek güzel bir gün geçirdiler.

Pikniğe, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Konurer, Alüminyum Fabrikası yöneticileri, Genel Eğitim Sekreteri Ferhan Öner  ve tüm çalışanlar ile davetliler katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.