whatsapp

Ali Doğu Mahallesine muhtar adayı oldu

SİVİL TOPLUM 22.12.2018 - 23:45, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Ali Doğu Mahallesine muhtar adayı oldu

1976 doğumlu Ali Doğu, 31 Mart 2019’da yapılacak Mahalli İdareler Seçimi için Hacı Seyit Ali Mahallesinden muhtar adayı olduğunu söyledi. İnsanın para ile değil yaptığı hizmetlerle anıldığını kaydeden Ali Doğu, yola her yaştan insanlara hizmet etmek için çıktığını kaydetti. Mahallede bütün vatandaşları tek tek ziyaret ettiğini açıklayan Doğu,  “Garibanlara, yoksullara, dul ve yetimlere, çaresiz kardeşlerimize yardım ve mahallemize 24 saat hizmet verebilmek için bir evladınız olarak temiz sokak, oyun parkları, eğitim gören öğrencilerimize destek olabilmek için mahallemize muhtar adayıyım. Herkesin kardeşçe, dostça yaşayacağı bir mahalle yapmak yolunda elimden geleni yapmaya çalışacağım. Dürüst, sağlam bir kadroyla mahallemiz için hizmete talibim” dedi.  Muhtarlık bürosunu şimdiden açtığını kaydeden Ali Doğu, ‘Ek İş Değil Tek İş’ sloganı ile yola çıktım. Mahalleme en iyi hizmeti vermek için ben hazırım. Mahalle sakinlerimizin destek ve dualarını bekliyorum” dedi. Ali Doğu, evli 1 çocuk babası lise mezunu.

1976 doğumlu Ali Doğu, 31 Mart 2019’da yapılacak Mahalli İdareler Seçimi için Hacı Seyit Ali Mahallesinden muhtar adayı olduğunu söyledi.
İnsanın para ile değil yaptığı hizmetlerle anıldığını kaydeden Ali Doğu, yola her yaştan insanlara hizmet etmek için çıktığını kaydetti.

Mahallede bütün vatandaşları tek tek ziyaret ettiğini açıklayan Doğu,

 “Garibanlara, yoksullara, dul ve yetimlere, çaresiz kardeşlerimize yardım ve mahallemize 24 saat hizmet verebilmek için bir evladınız olarak temiz sokak, oyun parkları, eğitim gören öğrencilerimize destek olabilmek için mahallemize muhtar adayıyım. Herkesin kardeşçe, dostça yaşayacağı bir mahalle yapmak yolunda elimden geleni yapmaya çalışacağım. Dürüst, sağlam bir kadroyla mahallemiz için hizmete talibim” dedi. 

Muhtarlık bürosunu şimdiden açtığını kaydeden Ali Doğu, ‘Ek İş Değil Tek İş’ sloganı ile yola çıktım. Mahalleme en iyi hizmeti vermek için ben hazırım. Mahalle sakinlerimizin destek ve dualarını bekliyorum” dedi.

Ali Doğu, evli 1 çocuk babası lise mezunu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.