whatsapp

Alacabelde kar yağışı etkili oluyor

ASAYİŞ 23.02.2020 - 03:42, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Alacabelde kar yağışı etkili oluyor

Seydişehir-Antalya karayolunun Toros Dağı Alacabel geçidinde kar yağışı etkili olmaya devam ediyor. Seydişehir’de akşam saatlerinde başlayan kar yağışı özellikle yüksek kesimlerde şiddetini artırdı. Gece şiddetini artıran kar yağışı sonrasında karayolları ekipleri, Alacabel mevkiisinde ulaşımın aksamaması için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Ekipler, kar yağışının başlamasıyla birlikte tuzlama çalışması yaparken, polis ekipleri de sürücüleri dikkatli seyretmeleri konusunda uyarıyor. Kar sürücülere zor anlar yaşatıyor. Kar lastiksiz ve zincirsiz araç geçişlerine izin verilmiyor. Çekicilere ise zaman zaman yol kapatılıyor.

Seydişehir-Antalya karayolunun Toros Dağı Alacabel geçidinde kar yağışı etkili olmaya devam ediyor.
Seydişehir’de akşam saatlerinde başlayan kar yağışı özellikle yüksek kesimlerde şiddetini artırdı.
Gece şiddetini artıran kar yağışı sonrasında karayolları ekipleri, Alacabel mevkiisinde ulaşımın aksamaması için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Ekipler, kar yağışının başlamasıyla birlikte tuzlama çalışması yaparken, polis ekipleri de sürücüleri dikkatli seyretmeleri konusunda uyarıyor.
Kar sürücülere zor anlar yaşatıyor. Kar lastiksiz ve zincirsiz araç geçişlerine izin verilmiyor. Çekicilere ise zaman zaman yol kapatılıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.