whatsapp

Alacabel'de kar ulaşımı olumsuz etkiledi

ASAYİŞ 10.05.2018 - 23:06, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Alacabel'de kar ulaşımı olumsuz etkiledi

Konya'yı Antalya'ya bağlayan Seydişehir- Akseki karayolu Alacabel mevkisinde etkili olan kar yağışı ulaşımı olumsuz etkiledi.
Akseki-Seydişehir karayolunun bin 825 rakımlı Alacabel mevkisinde öğle saatlerinde başlayan yağmur, şiddetini artırarak yerini kara bıraktı. Yağış sürücülere zor anlar yaşattı. Doluya hazırlıksız yakalanan sürücüler, araçlarıyla yolda uzun kuyruklar oluşturdu. Ayrıca Seydişehir Bölge Trafik ekipleri, Marangozlar Kavşağı'nda tırların geçişine bir süre izin vermedi. Etkili olan dolunun ardından ulaşıma kapanan yolda karayolları ekipleri çalışma başlattı. Bir süre sonra trafiğe açılan yolda, sürücülerin kontrollü olarak geçişine izin veriliyor.
Konya'yı Antalya'ya bağlayan Seydişehir- Akseki karayolu Alacabel mevkisinde etkili olan kar yağışı ulaşımı olumsuz etkiledi.

Akseki-Seydişehir karayolunun bin 825 rakımlı Alacabel mevkisinde öğle saatlerinde başlayan yağmur, şiddetini artırarak yerini kara bıraktı.
Yağış sürücülere zor anlar yaşattı. Doluya hazırlıksız yakalanan sürücüler, araçlarıyla yolda uzun kuyruklar oluşturdu.
Ayrıca Seydişehir Bölge Trafik ekipleri, Marangozlar Kavşağı'nda tırların geçişine bir süre izin vermedi.
Etkili olan dolunun ardından ulaşıma kapanan yolda karayolları ekipleri çalışma başlattı.
Bir süre sonra trafiğe açılan yolda, sürücülerin kontrollü olarak geçişine izin veriliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.