whatsapp

Ak Partili kadınlar evet’i anlatıyor

SİYASET 14.03.2017 - 08:15, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Ak Partili kadınlar evet’i anlatıyor

AK Parti Seydişehir Kadın Kolları Seçim Koordinasyon Merkezinin açılış programı sonrası sahaya indi.
Seydişehir’in bütün mahallelerinde ekipler halinde çalışmaya başlayan kadılar 16 Nisan’a kadar insanlara broşür dağıtarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın selamlarını ileterek vatandaşları “evet” demeye davet ediyor. Devletin ve hükümetin kadınlara yönelik getirdiği yeni haklarla ilgili bilgiler aktaran AK Partili Kadınlar, mahalle halkına "EVET" demenin tarihi bir öneme sahip olduğuna dikkat çekiyorlar. Türkiye ve bütün dünyanın selameti için herkesime görev düştüğünü belirten AK Parti Seydişehir Kadın Kolları Başkanı Fatma Görür, sistem değişikliğiyle daha güçlü bir Türkiye’nin yolunun açılacağını söyledi. Seydişehir’de ayak basılmadık yer, çalınmadık kapı kalmayacağına vurgu yapan Görür, “İlçe kadın kollarımız Seydişehir’de bismillah dedi. İnanıyorum ki 16 Nisan’da sandıklardan çıkacak olan evet oranlarında kadınların büyük katkısı olacak. ” dedi.
AK Parti Seydişehir Kadın Kolları Seçim Koordinasyon Merkezinin açılış programı sonrası sahaya indi.

Seydişehir’in bütün mahallelerinde ekipler halinde çalışmaya başlayan kadılar 16 Nisan’a kadar insanlara broşür dağıtarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın selamlarını ileterek vatandaşları “evet” demeye davet ediyor.

Devletin ve hükümetin kadınlara yönelik getirdiği yeni haklarla ilgili bilgiler aktaran AK Partili Kadınlar, mahalle halkına "EVET" demenin tarihi bir öneme sahip olduğuna dikkat çekiyorlar.

Türkiye ve bütün dünyanın selameti için herkesime görev düştüğünü belirten AK Parti Seydişehir Kadın Kolları Başkanı Fatma Görür, sistem değişikliğiyle daha güçlü bir Türkiye’nin yolunun açılacağını söyledi.

Seydişehir’de ayak basılmadık yer, çalınmadık kapı kalmayacağına vurgu yapan Görür, “İlçe kadın kollarımız Seydişehir’de bismillah dedi. İnanıyorum ki 16 Nisan’da sandıklardan çıkacak olan evet oranlarında kadınların büyük katkısı olacak. ” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.