whatsapp

AK parti sandık kurulu üyelerine eğitim

SİYASET 09.06.2018 - 14:01, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

AK parti sandık kurulu üyelerine eğitim

Seydişehir AK Parti İlçe Teşkilatı, 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekilliği seçimleri nedeniyle parti sandık kurulu üyelerine eğitim verdi.
Ticaret Meslek Lisesi salonunda sandık kurulu üyelerine ve sandık müşahitlerine görev ve sorumlulukları hakkında slayt gösterimleri eşliğinde eğitim verildi. AK Parti Konya İl Başkan yardımcısı Gökhan Taşkıran toplantıda katılımcılara seçime yönelik detaylı bilgiler aktardı. Soru cevap şeklinde devam eden toplantıda tek tek görüş ve öneriler dinlendi. Toplantıya, Orman ve Su İşleri Bakan Yardımcısı Harun Tüfekci, AK Parti Konya İl Başkan Yardımcısı Gökhan Taşkıran, İlçe Başkanı Mustafa Konurer, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, teşkilat mensupları, sandık asil, yedek ve müşahit üyeleri katıldı.
Seydişehir AK Parti İlçe Teşkilatı, 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekilliği seçimleri nedeniyle parti sandık kurulu üyelerine eğitim verdi.

Ticaret Meslek Lisesi salonunda sandık kurulu üyelerine ve sandık müşahitlerine görev ve sorumlulukları hakkında slayt gösterimleri eşliğinde eğitim verildi.
AK Parti Konya İl Başkan yardımcısı Gökhan Taşkıran toplantıda katılımcılara seçime yönelik detaylı bilgiler aktardı.
Soru cevap şeklinde devam eden toplantıda tek tek görüş ve öneriler dinlendi.
Toplantıya, Orman ve Su İşleri Bakan Yardımcısı Harun Tüfekci, AK Parti Konya İl Başkan Yardımcısı Gökhan Taşkıran, İlçe Başkanı Mustafa Konurer, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, teşkilat mensupları, sandık asil, yedek ve müşahit üyeleri katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.