whatsapp

AK Parti İlçe Teşkilatında Bayramlaşma

SİYASET 04.09.2017 - 13:09, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

AK Parti İlçe Teşkilatında Bayramlaşma

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Seydişehir İlçe Teşkilatında bayramlaşma töreni düzenlendi.
Kurban Bayramının 4. Gününde AK Parti İlçe Başkanlığındaki programa Orman ve Su işleri Bakan Yardımcısı Harun Tüfekci, İlçe Başkanı Mustafa Konurer, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Muhtarlar, partililer katıldı. İlçe Başkanı Mustafa Konurer, katılımcıların bayramını kutlayarak lider Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın dava yolunda hizmete devam edeceklerini söyledi. Tüm Müslümanların yardımına koşan bir Türkiye ve Cumhurbaşkanı olduğuna dikkat çeken Bakan Yardımcısı Harun Tüfekci, ‘’İnsanlığın hizmetinde bir ülkemiz ve Sn Cumhurbaşkanımız var. Bu yükü hafifletmek için hepimiz yükümlüyüz. AK Partinin kuruluşundan bu yana aynı heyecanla çalışan bir teşkilatımız var. Buda bu davanın ne kadar önemli olduğunu gösteriyor.’’diye konuştu. Üslam ülkelerinin kurban edildiğini belirten Belediye Başkanı Mehmet Tutal, ‘’ Bugün Arekanda Müslümanlar can canlı kesiliyor. Bütün Müslümanlar umutlarını ülkemize ve liderimiz bağlamışlardır. Bizler o umutları boşa çıkarmayalım’’dedi. 
Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Seydişehir İlçe Teşkilatında bayramlaşma töreni düzenlendi.

Kurban Bayramının 4. Gününde AK Parti İlçe Başkanlığındaki programa Orman ve Su işleri Bakan Yardımcısı Harun Tüfekci, İlçe Başkanı Mustafa Konurer, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Muhtarlar, partililer katıldı.

İlçe Başkanı Mustafa Konurer, katılımcıların bayramını kutlayarak lider Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın dava yolunda hizmete devam edeceklerini söyledi.

Tüm Müslümanların yardımına koşan bir Türkiye ve Cumhurbaşkanı olduğuna dikkat çeken Bakan Yardımcısı Harun Tüfekci, ‘’İnsanlığın hizmetinde bir ülkemiz ve Sn Cumhurbaşkanımız var. Bu yükü hafifletmek için hepimiz yükümlüyüz. AK Partinin kuruluşundan bu yana aynı heyecanla çalışan bir teşkilatımız var. Buda bu davanın ne kadar önemli olduğunu gösteriyor.’’diye konuştu.

Üslam ülkelerinin kurban edildiğini belirten Belediye Başkanı Mehmet Tutal, ‘’ Bugün Arekanda Müslümanlar can canlı kesiliyor. Bütün Müslümanlar umutlarını ülkemize ve liderimiz bağlamışlardır. Bizler o umutları boşa çıkarmayalım’’dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.