whatsapp

AK gençlikten berat kandili mesajı

SİYASET 21.05.2016 - 14:53, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

AK gençlikten berat kandili mesajı

Ak Parti Seydişehir Gençlik Kolları Başkanı Mevlüt Polat Berat Kandili münasebetiyle bir kutlama mesajı yayınladı.
Başkan Polat yayınladığı mesajda Berat Kandili’nin önemine dikkat çekerken şu sözlere yer verdi; Mübarek üç  aylarda Şabanın 15. Gecesi olarak kabul edilen bu mübarek gecede borçtan kurtulma, temize çıkma gibi manalarıyla insanları gönül rahatlığına ve refaha kavuşacağını müjdeleyen Berat Kandili kulluk bilincini yerine getiren tüm inanan Müslüman kardeşlerimizin o ana kadar ki işledikleri tüm günah ve hatalarından dolayı af dileme, işledikleri günahlardan arınma ve yüce Allah’ın sonsuz rahmet ve merhametine kavuşmasına vesile olacak bir gecedir. Zor günlerden geçtiğimiz ancak gelecek adına şu umut dolu günlerde yeniden bir uyanışa vesile olacağını ümit ettiğimiz bu Berat Kandilinde şehitlerimize rahmet dilemeli ve yaşadığımız coğrafya üzerinde varlığını sürdüren terör olaylarının son bulması için Allah’a yalvarmalı ve yardım dilemeliyiz. Bu kandil gecemiz de toplumsal hayatımızda ilahi af, mağfiret ve rahmet temennilerinin zirveye ulaşması, birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularımızı en üst seviyeye çıkarmalı, hoşgörü ortamını kurulmasına ve kardeşliğimizin güçlenmesine Müslümanlar olarak hep birlikte çaba göstermeliyiz. Berat Kandilinin tüm insanlığın huzuru için iyiliğe, barışa, dostluğa ve kardeşliğe vesile olmasını temenni eder, başta Seydişehirli kardeşlerim olmak üzere, tüm İslam âleminin kandilini kutlar, Ülkemize ve milletimize hayırlar getirmesini dilerim.
Ak Parti Seydişehir Gençlik Kolları Başkanı Mevlüt Polat Berat Kandili münasebetiyle bir kutlama mesajı yayınladı.

Başkan Polat yayınladığı mesajda Berat Kandili’nin önemine dikkat çekerken şu sözlere yer verdi; Mübarek üç  aylarda Şabanın 15. Gecesi olarak kabul edilen bu mübarek gecede borçtan kurtulma, temize çıkma gibi manalarıyla insanları gönül rahatlığına ve refaha kavuşacağını müjdeleyen Berat Kandili kulluk bilincini yerine getiren tüm inanan Müslüman kardeşlerimizin o ana kadar ki işledikleri tüm günah ve hatalarından dolayı af dileme, işledikleri günahlardan arınma ve yüce Allah’ın sonsuz rahmet ve merhametine kavuşmasına vesile olacak bir gecedir.

Zor günlerden geçtiğimiz ancak gelecek adına şu umut dolu günlerde yeniden bir uyanışa vesile olacağını ümit ettiğimiz bu Berat Kandilinde şehitlerimize rahmet dilemeli ve yaşadığımız coğrafya üzerinde varlığını sürdüren terör olaylarının son bulması için Allah’a yalvarmalı ve yardım dilemeliyiz. Bu kandil gecemiz de toplumsal hayatımızda ilahi af, mağfiret ve rahmet temennilerinin zirveye ulaşması, birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularımızı en üst seviyeye çıkarmalı, hoşgörü ortamını kurulmasına ve kardeşliğimizin güçlenmesine Müslümanlar olarak hep birlikte çaba göstermeliyiz.

Berat Kandilinin tüm insanlığın huzuru için iyiliğe, barışa, dostluğa ve kardeşliğe vesile olmasını temenni eder, başta Seydişehirli kardeşlerim olmak üzere, tüm İslam âleminin kandilini kutlar, Ülkemize ve milletimize hayırlar getirmesini dilerim.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.