whatsapp

Ak gençlik üye stantı açtı

SİYASET 01.02.2018 - 14:00, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Ak gençlik üye stantı açtı

AK Parti Seydişehir Gençlik Kolları Başkanlığı şehrin farklı yerlerinde açtıkları stantlarla vatandaşları AK Parti’ye üye olmaya davet etti.
Türkiye’nin en fazla üyeye sahip olan partisinin AK Parti olduğunu söyleyen Gençlik Kolları Başkanı Mevlüt Polat her ne kadar en fazla üyesi olan parti olsak da bunun yeterli olmadığını söyledi Amaçlarının partinin gücüne güç katacak çalışma içerisinde olduklarını belirterek, ‘’ Hedefimiz 35 bin üye parolasıyla şehir merkezinde farklı bölgelere açtığımız stantlarda vatandaşlarımızı partimize üye olmaya davet ediyoruz. Halkımızla kucaklaşma amacıyla yaptığımız bu çalışmalar her zaman devam edecektir. Halkımızın gösterdiği ilgiden son derece memnun olduğumuzu özellikle ifade etmek isterim. Kendilerine teşekkür ederim ‘’dedi. Stantı ziyaret eden AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Konurer’de güzel organizasyondan dolayı Gençlik Kolları Başkanı Mevlüt Polat nezdinde tüm yönetim kurulu üyelerini tebrik ederek, çalışmalarında başarılar diledi. 
AK Parti Seydişehir Gençlik Kolları Başkanlığı şehrin farklı yerlerinde açtıkları stantlarla vatandaşları AK Parti’ye üye olmaya davet etti.

Türkiye’nin en fazla üyeye sahip olan partisinin AK Parti olduğunu söyleyen Gençlik Kolları Başkanı Mevlüt Polat her ne kadar en fazla üyesi olan parti olsak da bunun yeterli olmadığını söyledi

Amaçlarının partinin gücüne güç katacak çalışma içerisinde olduklarını belirterek, ‘’ Hedefimiz 35 bin üye parolasıyla şehir merkezinde farklı bölgelere açtığımız stantlarda vatandaşlarımızı partimize üye olmaya davet ediyoruz. Halkımızla kucaklaşma amacıyla yaptığımız bu çalışmalar her zaman devam edecektir. Halkımızın gösterdiği ilgiden son derece memnun olduğumuzu özellikle ifade etmek isterim. Kendilerine teşekkür ederim ‘’dedi.

Stantı ziyaret eden AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Konurer’de güzel organizasyondan dolayı Gençlik Kolları Başkanı Mevlüt Polat nezdinde tüm yönetim kurulu üyelerini tebrik ederek, çalışmalarında başarılar diledi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.