whatsapp

Ahırlı’da İlköğretim Haftası Kutlamaları

EĞİTİM 21.09.2017 - 14:21, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Ahırlı’da İlköğretim Haftası Kutlamaları

Konya’nın Ahırlı ilçesi Şehit Samet Bütün Ortaokulunda 2017-2018 eğitim-öğretim yılı ‘İlköğretim Haftası’ kutlama programı düzenlendi.
Saygı Duruşu’nun ardından İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan programda günün anlam ve önemine binaen konuşmalar yapıldı. Sınıf öğrencilerine yapılan çiçek takdimiyle birlikte çeşitli oyunlar ve dans gösterileri yapıldı. Şiir ve müzik dinletisinin ardından öğrencilerin duygu ve düşünceleri alınarak hediyeler takdim edildi. Kutlamalara Kaymakam Yasin Akgül, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Demirci, Okul Müdürü Celalettin Örküt ve öğrenci velileri yer aldı.
Konya’nın Ahırlı ilçesi Şehit Samet Bütün Ortaokulunda 2017-2018 eğitim-öğretim yılı ‘İlköğretim Haftası’ kutlama programı düzenlendi.

Saygı Duruşu’nun ardından İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan programda günün anlam ve önemine binaen konuşmalar yapıldı.

Sınıf öğrencilerine yapılan çiçek takdimiyle birlikte çeşitli oyunlar ve dans gösterileri yapıldı. Şiir ve müzik dinletisinin ardından öğrencilerin duygu ve düşünceleri alınarak hediyeler takdim edildi. Kutlamalara Kaymakam Yasin Akgül, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Demirci, Okul Müdürü Celalettin Örküt ve öğrenci velileri yer aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.