whatsapp

ADD’ den organ bağış etkinliği

SİVİL TOPLUM 24.10.2018 - 00:27, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

ADD’ den organ bağış etkinliği

Atatürkçü Düşünce Derneği Seydişehir şubesi tarafından organize edilen  "Yaşam İçin Umut" adlı organ bağış etkinliği düzenlenecek. 7 Kasım 2018 Çarşamba günü saat 19.30'da Seydişehir Belediye Düğün salonunda gerçekleştirilecek. Dernek Başkanı Hüseyin İriilter tarafından yapılan açıklamada asıl amacın organ bağışında farkındalık oluşturmak olduğunu, etkinlikte müzikli söyleşi yapılacağını, salona sağlık ekiplerince organ bağış standı açılacağını, etkinlik anında vatandaşların stantta organ bağışı yapabileceklerini, ayrıca organ bağışı alan kişilerin ve organları bağışlanan kişilerin yakınlarının da etkinliğe katılacaklarını, bu kişilerin duygularını ifade edeceklerini söyledi.  Etkinliğe Kornea Grup sanatçısı Cem Cansız'ın katacağını söyledi. İriilter, etkinliği Atatürkçü Düşünce Derneğinin düzenlediğini ancak Kaymakamlık, Belediye Başkanlığı, ilçe sağlık müdürlüğü, Milli Eğitim Müdürlüğü, Müftülük ve birçok resmi kuruluşun, tüm siyasi partilerin, Sivil Toplum örgütlerinin, odaların, sendikaların ve birçok bileşenin destek vereceğini açıkladı. Bu etkinliğin bir Sosyal Sorumluluk projesi olduğunu, organ bağışıyla ilgili bir farkındalık oluşturulabilmesi için tüm vatandaşlarımızın etkinliğe katılımının önemli olduğunu söyledi.

Atatürkçü Düşünce Derneği Seydişehir şubesi tarafından organize edilen  "Yaşam İçin Umut" adlı organ bağış etkinliği düzenlenecek.

7 Kasım 2018 Çarşamba günü saat 19.30'da Seydişehir Belediye Düğün salonunda gerçekleştirilecek.

Dernek Başkanı Hüseyin İriilter tarafından yapılan açıklamada asıl amacın organ bağışında farkındalık oluşturmak olduğunu, etkinlikte müzikli söyleşi yapılacağını, salona sağlık ekiplerince organ bağış standı açılacağını, etkinlik anında vatandaşların stantta organ bağışı yapabileceklerini, ayrıca organ bağışı alan kişilerin ve organları bağışlanan kişilerin yakınlarının da etkinliğe katılacaklarını, bu kişilerin duygularını ifade edeceklerini söyledi. 

Etkinliğe Kornea Grup sanatçısı Cem Cansız'ın katacağını söyledi. İriilter, etkinliği Atatürkçü Düşünce Derneğinin düzenlediğini ancak Kaymakamlık, Belediye Başkanlığı, ilçe sağlık müdürlüğü, Milli Eğitim Müdürlüğü, Müftülük ve birçok resmi kuruluşun, tüm siyasi partilerin, Sivil Toplum örgütlerinin, odaların, sendikaların ve birçok bileşenin destek vereceğini açıkladı. Bu etkinliğin bir Sosyal Sorumluluk projesi olduğunu, organ bağışıyla ilgili bir farkındalık oluşturulabilmesi için tüm vatandaşlarımızın etkinliğe katılımının önemli olduğunu söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.