whatsapp

Yılkı atları görüntülendi

TURİZM 07.10.2018 - 11:48, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Yılkı atları görüntülendi

Küpe çukurunda yılkı atları fotoğraflandı. Seydişehir Dağcılar Derneği Başkanı Hüseyin Gören, yaptığı açıklamada, küpe çukuruna yaptıkları gezilerde zaman zaman yılkı atlarını gördüklerini söyledi. Son olarak yaptıkları faaliyette atları yine gördüklerini ifade eden Gören, "Sağlıklı bir sürüydü. Aralarında taylar vardı. Bu bölgede atların çoğaldığının göstergesi. Fotoğraflar çektik. Çok mutlu olduk. İsteğimiz, kimse bu hayvanlara zarar vermesin. Onlar hiçbir şey istemiyor. Sadece doğada özgürce yaşamak istiyor." dedi.

Küpe çukurunda yılkı atları fotoğraflandı.
Seydişehir Dağcılar Derneği Başkanı Hüseyin Gören, yaptığı açıklamada, küpe çukuruna yaptıkları gezilerde zaman zaman yılkı atlarını gördüklerini söyledi.
Son olarak yaptıkları faaliyette atları yine gördüklerini ifade eden Gören, "Sağlıklı bir sürüydü. Aralarında taylar vardı. Bu bölgede atların çoğaldığının göstergesi. Fotoğraflar çektik. Çok mutlu olduk. İsteğimiz, kimse bu hayvanlara zarar vermesin. Onlar hiçbir şey istemiyor. Sadece doğada özgürce yaşamak istiyor." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.