whatsapp

U 16 takımı şampiyonluk peşinde

SPOR 06.12.2019 - 20:35, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

U 16 takımı şampiyonluk peşinde

C Grubunda Play-Off’a kalmayı başaran Seydişehir Belediye spor U16 takımı  Ligin bitimine 2 hafta kala kendi evi ve seyircisi önünde Yıldızeli sporla karşılaşacak. 07. 12. 2019 Cumartesi günü kapalı spor yanındaki çim sahada saat 13.00, oynanacak maçta galibiyet bekliyorlar. Uzun bir maratonun ardından ligde son 2 haftaya girilirken gruplarında Play-Off'a çıkmayı garantileyen U 16 takımı Belediye spor, bu yıl sezona çok iyi bir başlangıç yaparak rakiplerini farklı skorlarla yenmeyi başardı. Ligin bitimine İki hafta kala Play-Off’a çıkmayı garantiledikten sonra moral bulan sarı ekip, şimdi hedefini Play-Off maçlarını çevirmiş durumda. İki hafta sonra tek devreli olarak oynanacak olan Play-Off karşılaşmalarında rakiplerini mağlup etmek isteyen Belediye spor, Bölgesel Amatör Lige yükselmek istiyor. Takım antrenörü Hidayet Reçber, Seydişehir’i en şekilde temsil edeceğiz. Taraftarlarımızı Yıldızeli spor maçına davet ediyorum açıklamasında bulundu.

C Grubunda Play-Off’a kalmayı başaran Seydişehir Belediye spor U16 takımı 

Ligin bitimine 2 hafta kala kendi evi ve seyircisi önünde Yıldızeli sporla karşılaşacak. 07. 12. 2019 Cumartesi günü kapalı spor yanındaki çim sahada saat 13.00, oynanacak maçta galibiyet bekliyorlar.

Uzun bir maratonun ardından ligde son 2 haftaya girilirken gruplarında Play-Off'a çıkmayı garantileyen U 16 takımı Belediye spor, bu yıl sezona çok iyi bir başlangıç yaparak rakiplerini farklı skorlarla yenmeyi başardı.
Ligin bitimine İki hafta kala Play-Off’a çıkmayı garantiledikten sonra moral bulan sarı ekip, şimdi hedefini Play-Off maçlarını çevirmiş durumda. İki hafta sonra tek devreli olarak oynanacak olan Play-Off karşılaşmalarında rakiplerini mağlup etmek isteyen Belediye spor, Bölgesel Amatör Lige yükselmek istiyor.

Takım antrenörü Hidayet Reçber, Seydişehir’i en şekilde temsil edeceğiz. Taraftarlarımızı Yıldızeli spor maçına davet ediyorum açıklamasında bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.