whatsapp

U 16 gurubunda sarı rüzgârı

SPOR 02.11.2019 - 23:38, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

U 16 gurubunda sarı rüzgârı

Konya amatör küme C grubunda mücadele eden Seydişehir belediye spor, U16 takımı kendi saha ve seyircisi önünde Konya demir sporu 4-0 yendi. Demir sporla karşılaşan temsilcimiz belediye spor maç boyu rahat bir oyun ortaya koydu. Rakibi karşısında sahadan 4-0’lık galibiyetle ayrıldı. Goller, ise Buğra Ötel 2, Ömer Arıcı 1, Ali Çalışkan 1 toplam 4-0 skorla taraftarlarına gurur yaşattılar. Maçlarda galibiyete odaklandıklarını belirten Antrenör Hidayet Reçber, yükselişe geçmek ve gurubu lider olarak tamamlamak istediklerini dile getirdi. Tüm hesapları 3 puan üzerine yaptıklarını kaydeden takım kaptanı Buğra Ötel, futbol severlerin gönlünde taht kurduklarını söyledi. Belediye spor, haftaya Cumartesi günü kendi sahasında saat 13.00’de TOKİ idman yurdu ile karşılaşacak.

Konya amatör küme C grubunda mücadele eden Seydişehir belediye spor, U16 takımı kendi saha ve seyircisi önünde Konya demir sporu 4-0 yendi.

Demir sporla karşılaşan temsilcimiz belediye spor maç boyu rahat bir oyun ortaya koydu. Rakibi karşısında sahadan 4-0’lık galibiyetle ayrıldı.

Goller, ise Buğra Ötel 2, Ömer Arıcı 1, Ali Çalışkan 1 toplam 4-0 skorla taraftarlarına gurur yaşattılar.

Maçlarda galibiyete odaklandıklarını belirten Antrenör Hidayet Reçber, yükselişe geçmek ve gurubu lider olarak tamamlamak istediklerini dile getirdi.

Tüm hesapları 3 puan üzerine yaptıklarını kaydeden takım kaptanı Buğra Ötel, futbol severlerin gönlünde taht kurduklarını söyledi.

Belediye spor, haftaya Cumartesi günü kendi sahasında saat 13.00’de TOKİ idman yurdu ile karşılaşacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.