whatsapp

Turizm koordinasyon toplantısı

TURİZM 06.04.2017 - 13:00, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Turizm koordinasyon toplantısı

Seydişehir Belediyesi, Selçuk Üniversitesi ve Mevlana Kalkınma Ajansı'nın(MEVKA) desteğiyle hazırlanan paket turlar S.Ü.Turizm Fakültesi Öğretim Üyesi Prof.Dr. Abdullah Karaman tarafından tanıtıldı.
Şaban Cengiz Kültür Merkezinde düzenlenen turizm koordinasyon toplantısı Seydişehir ve Çevresi Turlarla Zenginleşiyor' projesi kapsamında paket turlar haline getirilen turizm değerleri daha etkin bir şekilde yerli ve yabancı turistlere sunulacağı öğrenildi.. Toplantıya Kaymakam Aydın Erdoğan, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, S.Ü Turizm Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Abdullah Karaman, MEVKA Uzmanı Gürbüz Çoban, Emniyet Müdürü Kasım Özdemir,  İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar katıldı. Paket tur programlarının tanıtımı için bir sunum gerçekleştiren Selçuk Üniversitesi Turizm Fakültesi Öğretim Üyesi Prof  Dr. Abdullah Karaman;"Seydişehir tarihi, turistik  ve doğal güzellikleri gibi hususlarda çok önemli bir yere sahiptir. Bu değerlerin daha iyi tanıtılması için güzel bir çalışma yürütülerek farklı içeriklerde 15 paket tur programı hazırlandı. Hazırladığımız paket tur programları ile Seydişehir'i tanıtarak önemli bir hareketlenme olacak ve daha etkin tanıtımı yapılacak" dedi.
Seydişehir Belediyesi, Selçuk Üniversitesi ve Mevlana Kalkınma Ajansı'nın(MEVKA) desteğiyle hazırlanan paket turlar S.Ü.Turizm Fakültesi Öğretim Üyesi Prof.Dr. Abdullah Karaman tarafından tanıtıldı.

Şaban Cengiz Kültür Merkezinde düzenlenen turizm koordinasyon toplantısı Seydişehir ve Çevresi Turlarla Zenginleşiyor' projesi kapsamında paket turlar haline getirilen turizm değerleri daha etkin bir şekilde yerli ve yabancı turistlere sunulacağı öğrenildi..

Toplantıya Kaymakam Aydın Erdoğan, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, S.Ü Turizm Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Abdullah Karaman, MEVKA Uzmanı Gürbüz Çoban, Emniyet Müdürü Kasım Özdemir,  İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar katıldı.

Paket tur programlarının tanıtımı için bir sunum gerçekleştiren Selçuk Üniversitesi Turizm Fakültesi Öğretim Üyesi Prof  Dr. Abdullah Karaman;"Seydişehir tarihi, turistik  ve doğal güzellikleri gibi hususlarda çok önemli bir yere sahiptir. Bu değerlerin daha iyi tanıtılması için güzel bir çalışma yürütülerek farklı içeriklerde 15 paket tur programı hazırlandı. Hazırladığımız paket tur programları ile Seydişehir'i tanıtarak önemli bir hareketlenme olacak ve daha etkin tanıtımı yapılacak" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.