whatsapp

Tınaztepe mağarasında serinliyorlar

TURİZM 01.09.2016 - 11:18, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Tınaztepe mağarasında serinliyorlar

Hava sıcaklığının 35 derece olduğu Seydişehir'de, yerli ve yabancı turistler serinlemek için Tınaztepe Mağarasına geliyor.
Mağara işletmeci Mehmet Çelmeli, yaptığı açıklamada, yerli ve yabancı turistlerin hem serinlemek hem de dinlenmek için tercih ettiklerini belirtti. Ziyaretçilerin memnun kalmalarını sağlamak için yatırımlara devam ettiklerini söyleyen Çelmeli, "Tınaztepe Mağarası dünya harikası bir yer. İnsanların gelip burayı görmelerini istiyorum. Dışarısı sıcaktan kavrulurken içeride sıcaklık 18 derece. İnsanlar burada serinlemenin tadını çıkarıyorlar. Burası bir nevi doğal klima gibidir. Bunun yanı sıra Astım hastaları tedavi amaçlı geliyor." şeklinde konuştu. Antalya'dan gelen Selçuk Buğra Aslan ise, "İlk kez geliyorum. Yaz sıcağı bunaltıyor burası çok serin. Birkaç gün kalacağım." dedi. Almanya'dan tatile gelen Ayşe Gül Şen, geçen yılda geldiğini belirterek, "Mağaradaki serinletici hava beni dinlendiriyor. Doğal bir güzelliği var herkesin görmesi gerekir." diye konuştu.
Hava sıcaklığının 35 derece olduğu Seydişehir'de, yerli ve yabancı turistler serinlemek için Tınaztepe Mağarasına geliyor.

Mağara işletmeci Mehmet Çelmeli, yaptığı açıklamada, yerli ve yabancı turistlerin hem serinlemek hem de dinlenmek için tercih ettiklerini belirtti.
Ziyaretçilerin memnun kalmalarını sağlamak için yatırımlara devam ettiklerini söyleyen Çelmeli, "Tınaztepe Mağarası dünya harikası bir yer. İnsanların gelip burayı görmelerini istiyorum. Dışarısı sıcaktan kavrulurken içeride sıcaklık 18 derece. İnsanlar burada serinlemenin tadını çıkarıyorlar. Burası bir nevi doğal klima gibidir. Bunun yanı sıra Astım hastaları tedavi amaçlı geliyor." şeklinde konuştu.
Antalya'dan gelen Selçuk Buğra Aslan ise, "İlk kez geliyorum. Yaz sıcağı bunaltıyor burası çok serin. Birkaç gün kalacağım." dedi.
Almanya'dan tatile gelen Ayşe Gül Şen, geçen yılda geldiğini belirterek, "Mağaradaki serinletici hava beni dinlendiriyor. Doğal bir güzelliği var herkesin görmesi gerekir." diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.