whatsapp

Suğla gölü balık avcılarına ziyaret

BELEDİYE 16.08.2020 - 00:30, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Suğla gölü balık avcılarına ziyaret

Görüntülü..
Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Suğla Gölünde eşleriyle birlikte balık tutan avcıları ziyaret etti. Balıkçılarla birlikte göle açılan Başkan Tutal, hayırlı işler temennisinde bulundu. Balıkçılarla sohbet edip sorunları yerinde gördü. Balık avcılığının gerçekten zorlu bir iş olduğunu kaydeden Başkan Tutal, ziyaretlere sık sık geleceğini söyledi. Suğla Su Ürünleri Kooperatif Başkanı Mustafa Aşkayanar, ‘’85 üyemizin çoğu  eşleriyle birlikte sabahın 5’ inde göle açılıyor. Her avcı günlük 5 ile 6 bin metre ağ serip topluyor. Ortalama 10 ile 20 kğ balık tutuyor. Kooperatif üyelerimize göl bir kazanç kapısı oluyor’’ diye konuştu.   Avcılar adına teşekkür eden kooperatif başkanı Aşkayanar, Belediye başkanı Tutal’a senatör balığı hediye etti.
Görüntülü..

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Suğla Gölünde eşleriyle birlikte balık tutan avcıları ziyaret etti.

Balıkçılarla birlikte göle açılan Başkan Tutal, hayırlı işler temennisinde bulundu. Balıkçılarla sohbet edip sorunları yerinde gördü.

Balık avcılığının gerçekten zorlu bir iş olduğunu kaydeden Başkan Tutal, ziyaretlere sık sık geleceğini söyledi.

Suğla Su Ürünleri Kooperatif Başkanı Mustafa Aşkayanar, ‘’85 üyemizin çoğu  eşleriyle birlikte sabahın 5’ inde göle açılıyor. Her avcı günlük 5 ile 6 bin metre ağ serip topluyor. Ortalama 10 ile 20 kğ balık tutuyor. Kooperatif üyelerimize göl bir kazanç kapısı oluyor’’ diye konuştu.

 

Avcılar adına teşekkür eden kooperatif başkanı Aşkayanar, Belediye başkanı Tutal’a senatör balığı hediye etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.