whatsapp

Seydişehir’e TOKİ toplu konut yapacak

BELEDİYE 18.05.2021 - 12:16, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Seydişehir’e TOKİ toplu konut yapacak

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Kapalı Cezaevi ile Saadetler Mahallesi arasında bulunan 250 Bin m² ‘lik alana TOKİ konut yapacak. Başkan Tutal;” Ankara'da Çevre ve Şehircilik Bakanımız Murat Kurum ile yapmış olduğumuz görüşme sonucu Seydişehir’e TOKİ Konutlarının yapılması noktasında TOKİ’ye talimat verdi. Seydişehir T Tipi Kapalı Cezaevi ile Saadetler Mahallesi arasında bulunan 250 Bin m² ‘lik alanı TOKİ’ye kazandırdık. 1.000 (Bin) konutun yer alabileceği alanda Bakanımız Murat Kurum’un talimatı ile ilk etapta 250- 300 konut yapılacak. Konutlarımızın yapımı için en kısa sürede ihalesi yapılacak “ifadelerini kullandı.

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Kapalı Cezaevi ile Saadetler Mahallesi arasında bulunan 250 Bin m² ‘lik alana TOKİ konut yapacak.

Başkan Tutal;” Ankara'da Çevre ve Şehircilik Bakanımız Murat Kurum ile yapmış olduğumuz görüşme sonucu Seydişehir’e TOKİ Konutlarının yapılması noktasında TOKİ’ye talimat verdi. Seydişehir T Tipi Kapalı Cezaevi ile Saadetler Mahallesi arasında bulunan 250 Bin m² ‘lik alanı TOKİ’ye kazandırdık. 1.000 (Bin) konutun yer alabileceği alanda Bakanımız Murat Kurum’un talimatı ile ilk etapta 250- 300 konut yapılacak. Konutlarımızın yapımı için en kısa sürede ihalesi yapılacak “ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.