whatsapp

Şanlı bir tarihin mirasçılarıyız

GÜNDEM 30.08.2017 - 00:38, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Şanlı bir tarihin mirasçılarıyız

Gazi Mustafa Kemal Paşanın Başkomutanlığındaki ordularımızla kazandığımız, Cumhuriyete hayat veren Kurtuluş Savaşının tacı büyük zaferinin 95. yıl dönümünü kutlamanın mutluluğu içerisindeyiz.
30 Ağustos zaferiyle aziz milletimiz, kendisini tarih sahnesinden silmek isteyenlere unutulmayacak bir ders vermiş ve bağımsızlığından asla vazgeçmeyeceğini bütün dünyaya göstermiştir. Bu zaferle taçlandırılan İstiklal Savaşımız yalnızca bizlere değil, dünyadaki tüm mazlum uluslara, emperyalist güçlere karşı bir cesaret vermiş, ışık olmuş, yol göstermiştir. Bugün böylesi şanlı bir tarihin mirasçıları olan bizlere düşen en önemli görev; geçmişimizden aldığımız güç ve cesaretle geleceğimize bakmak, birlik ve beraberliğimizden ödün vermeden demokratik, laik ve sosyal bir hukuk devleti olan Cumhuriyetimizi korumak ve ülkemizi Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün hedef gösterdiği muasır medeniyetler seviyesine ulaştırmaktır. Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi bir kez daha minnetle, rahmetle yad ediyor, tüm halkımızın Zafer Haftası’nı ve 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı en içten dileklerimizle kutluyoruz. Seydişehir Gündem
Gazi Mustafa Kemal Paşanın Başkomutanlığındaki ordularımızla kazandığımız, Cumhuriyete hayat veren Kurtuluş Savaşının tacı büyük zaferinin 95. yıl dönümünü kutlamanın mutluluğu içerisindeyiz.

30 Ağustos zaferiyle aziz milletimiz, kendisini tarih sahnesinden silmek isteyenlere unutulmayacak bir ders vermiş ve bağımsızlığından asla vazgeçmeyeceğini bütün dünyaya göstermiştir. Bu zaferle taçlandırılan İstiklal Savaşımız yalnızca bizlere değil, dünyadaki tüm mazlum uluslara, emperyalist güçlere karşı bir cesaret vermiş, ışık olmuş, yol göstermiştir. Bugün böylesi şanlı bir tarihin mirasçıları olan bizlere düşen en önemli görev; geçmişimizden aldığımız güç ve cesaretle geleceğimize bakmak, birlik ve beraberliğimizden ödün vermeden demokratik, laik ve sosyal bir hukuk devleti olan Cumhuriyetimizi korumak ve ülkemizi Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün hedef gösterdiği muasır medeniyetler seviyesine ulaştırmaktır. Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi bir kez daha minnetle, rahmetle yad ediyor, tüm halkımızın Zafer Haftası’nı ve 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı en içten dileklerimizle kutluyoruz.

Seydişehir Gündem

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.