whatsapp

Salih Turhan'dan taziye ziyareti

SİVİL TOPLUM 09.08.2021 - 22:52, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Salih Turhan'dan taziye ziyareti

Anadolu Gençlik Dernegi (AGD) Milli Gençlik Vakfı (MGV) Genel Başkanı Salih Turhan ve beraberindeki 30 İl Başkanı, Konya Meram'da 7 üyesi katledilen Dedeoğulları ailesine taziye ziyaretinde bulundu. Acılı aileye taziyede bulunan Turhan, ‘’Konya’da insanı derinden sarsan, maalesef ki, vahşice bir katliam gerçekleştirildi. Bu katliamın failleri, hem hukuk önünde en ağır cezayı görmelerini hem de insanların vicdanlarında yerle yeksan olmalarını ümit ve temenni ediyoruz. Ailenin yakınlarına sabır ve rahmet diliyoruz. Ülkemizin, insanımızın huzura, esenliğe, çokça ihtiyaç duyduğu bir zamanda kinin beslenmemesi, kinden beslenilmemesi, üsluba hassasiyet gösterilmesi lazım. Hayatını kaybeden ailemize bir kez daha, Allah’tan rahmet, yakınlarına ise sabrı cemil niyaz ederim.” ifadelerini kullandı.

Anadolu Gençlik Dernegi (AGD) Milli Gençlik Vakfı (MGV) Genel Başkanı Salih Turhan ve beraberindeki 30 İl Başkanı, Konya Meram'da 7 üyesi katledilen Dedeoğulları ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

Acılı aileye taziyede bulunan Turhan, ‘’Konya’da insanı derinden sarsan, maalesef ki, vahşice bir katliam gerçekleştirildi. Bu katliamın failleri, hem hukuk önünde en ağır cezayı görmelerini hem de insanların vicdanlarında yerle yeksan olmalarını ümit ve temenni ediyoruz. Ailenin yakınlarına sabır ve rahmet diliyoruz. Ülkemizin, insanımızın huzura, esenliğe, çokça ihtiyaç duyduğu bir zamanda kinin beslenmemesi, kinden beslenilmemesi, üsluba hassasiyet gösterilmesi lazım. Hayatını kaybeden ailemize bir kez daha, Allah’tan rahmet, yakınlarına ise sabrı cemil niyaz ederim.” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.