whatsapp

Ortakaraören yayla yollarının bakımı ve onarımı sürüyor

BELEDİYE 16.06.2020 - 01:16, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Ortakaraören yayla yollarının bakımı ve onarımı sürüyor

Seydişehir Belediyesi’ne bağlı Fen İşleri müdürlüğü tarafından yürütülen, yayla yollarındaki bakım, onarım ve genişletme çalışmaları Ortakaraören Mahallesi Namıza yaylasında aralıksız sürüyor. Ortakaraören Mahalle Muhtarı Ayşe Demir, yaptığı açıklamada, yaz aylarının gelmesiyle yayla yollarının kullanımının arttığını vatandaşların bu yollarda sıkıntı yaşamamaları için çalışmaların sürdüğünü söyledi. Yayla yollarının da önemine dikkat çeken Muhtar Demir, “Vatandaşlarımızın yaylaya gidiş gelişlerinde kullandıkları yolları genişletip bakımını yaparak yaylaya daha rahat ulaşmalarını sağlamak istiyoruz. Geçen arazi yollarımızın genişletilmesini tamamladık. Namıza yaylamızdan sonra ise Çardak yolumuz açılacak. Emeği geçen. Saygı değer Başkanıma, fen işleri müdürümüze ve personeline teşekkür ederim.’’ Dedi.

Seydişehir Belediyesi’ne bağlı Fen İşleri müdürlüğü tarafından yürütülen, yayla yollarındaki bakım, onarım ve genişletme çalışmaları Ortakaraören Mahallesi Namıza yaylasında aralıksız sürüyor.

Ortakaraören Mahalle Muhtarı Ayşe Demir, yaptığı açıklamada, yaz aylarının gelmesiyle yayla yollarının kullanımının arttığını vatandaşların bu yollarda sıkıntı yaşamamaları için çalışmaların sürdüğünü söyledi.

Yayla yollarının da önemine dikkat çeken Muhtar Demir, “Vatandaşlarımızın yaylaya gidiş gelişlerinde kullandıkları yolları genişletip bakımını yaparak yaylaya daha rahat ulaşmalarını sağlamak istiyoruz. Geçen arazi yollarımızın genişletilmesini tamamladık. Namıza yaylamızdan sonra ise Çardak yolumuz açılacak. Emeği geçen. Saygı değer Başkanıma, fen işleri müdürümüze ve personeline teşekkür ederim.’’ Dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.