whatsapp

Okul sporları genç kızlar voleybol turnuvası

SPOR 11.12.2018 - 02:30, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Okul sporları genç kızlar voleybol turnuvası

Seydişehir İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından tertiplenen bölgesel okullar arası genç kızlar voleybol turnuvası düzenlendi. Turnuvaya, Seydişehir, Beyşehir, Derebucak, Hüyük, Ahırlı, Yalıhüyük ve Bozkır İlçelerindeki okul takımları katıldı. Okul Sporları Genç Kızlar voleybol maçlarında; finale kalan Şehit Muhsin Kiremitçi Fen Lisesi ile Saliha Mehmet Ulaşan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin karşı karşıya geldiği zorlu final karşılaşmasında Saliha Mehmet Ulaşan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi karşılaşmayı kazandı. Kaymakam Erdoğan, Saliha Mehmet Ulaşan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesini tebrik etti.

Seydişehir İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından tertiplenen bölgesel okullar arası genç kızlar voleybol turnuvası düzenlendi.

Turnuvaya, Seydişehir, Beyşehir, Derebucak, Hüyük, Ahırlı, Yalıhüyük ve Bozkır İlçelerindeki okul takımları katıldı.

Okul Sporları Genç Kızlar voleybol maçlarında; finale kalan Şehit Muhsin Kiremitçi Fen Lisesi ile Saliha Mehmet Ulaşan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin karşı karşıya geldiği zorlu final karşılaşmasında Saliha Mehmet Ulaşan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi karşılaşmayı kazandı.

Kaymakam Erdoğan, Saliha Mehmet Ulaşan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesini tebrik etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.