whatsapp

Muharip Gaziler, Can Vermeye Hazırız

GÜNDEM 19.09.2017 - 12:55, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Muharip Gaziler, Can Vermeye Hazırız

Seydişehir Muharip Gaziler Derneği Başkanı Emin Kara, ülkeye yönelik tehditlere karşı her zaman göreve ve canlarını vermeye hazır olduklarını bildirdi.
Başkan Emin Kara, 19 Eylül Gaziler Günü nedeniyle AA muhabirine Hükümet meydanında yaptığı açıklamada Bugün insanlığın yaşamında çok az görülen mucizelerden biri olduğunu söyledi. Şehit ve gazilerin toprağı vatan yapan insanı ulus yapan değerler olduğunu vurgulayan Kara, ‘’Sakarya Meydan Muharebesi'nin zaferle kazanılmasına müteakip Başkomutan  Mustafa  Kemal  Atatürk'e TBMM' de Mareşallik rütbesi ve Gazilik unvanının verildiği gündür. Çünkü   tarihte,   milli   iradeye dayalı ve kanunla Gazi unvanını ilk defa alan asker Başkomutan Atatürk olmuştur" şeklinde kaydetti. Kara, ‘’Bizler dün olduğu gibi bugünde güzel ülkemize yönelik tehditlere karşı her zaman göreve ve canımızı vermeye hazırız.  Ülkemizin güvenliği ve milletimizin huzurunun sağlanması için canlarını feda etmekten çekinmeyen ve kendisine görev olarak benimsemiş bir teşkilatın mensubu olarak bu uğurda şeref ve gururla hizmete devam edeceğiz" 
Seydişehir Muharip Gaziler Derneği Başkanı Emin Kara, ülkeye yönelik tehditlere karşı her zaman göreve ve canlarını vermeye hazır olduklarını bildirdi.

Başkan Emin Kara, 19 Eylül Gaziler Günü nedeniyle AA muhabirine Hükümet meydanında yaptığı açıklamada Bugün insanlığın yaşamında çok az görülen mucizelerden biri olduğunu söyledi.

Şehit ve gazilerin toprağı vatan yapan insanı ulus yapan değerler olduğunu vurgulayan Kara, ‘’Sakarya Meydan Muharebesi'nin zaferle kazanılmasına müteakip Başkomutan  Mustafa  Kemal  Atatürk'e TBMM' de Mareşallik rütbesi ve Gazilik unvanının verildiği gündür. Çünkü   tarihte,   milli   iradeye dayalı ve kanunla Gazi unvanını ilk defa alan asker Başkomutan Atatürk olmuştur" şeklinde kaydetti.

Kara, ‘’Bizler dün olduğu gibi bugünde güzel ülkemize yönelik tehditlere karşı her zaman göreve ve canımızı vermeye hazırız.  Ülkemizin güvenliği ve milletimizin huzurunun sağlanması için canlarını feda etmekten çekinmeyen ve kendisine görev olarak benimsemiş bir teşkilatın mensubu olarak bu uğurda şeref ve gururla hizmete devam edeceğiz" 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.