whatsapp

Milletvekili Ahmet Sorgun Seydişehir’i ziyaret etti

SİYASET 19.01.2021 - 23:18, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Milletvekili Ahmet Sorgun Seydişehir’i ziyaret etti

AK Parti MKYK Üyesi Konya Milletvekili Ahmet Sorgun ve İl Yönetim Kurulu Üyelerinden Ahmet Özdemir bir dizi ziyaret için Seydişehir'e geldi. İlçe merkezindeki esnafları ziyaret eden sorgun, istek ve taleplerini aldı. Heyet daha sonra Cengiz Holding’e bağlı Eti Alüminyum Fabrikasını ziyaret etti. Sorgun, ”Seydişehir’e daha güzel hizmetler yapmak için var gücümüzle çalışacağız. ”dedi. Ziyaretlerde AK Parti Konya Milletvekili Ahmet Sorgun’a, İl Yönetim Kuru Üyesi Ahmet Özdemir, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Ak Parti İlçe Başkanı Kemalettin Atalay eşlik etti.

AK Parti MKYK Üyesi Konya Milletvekili Ahmet Sorgun ve İl Yönetim Kurulu Üyelerinden Ahmet Özdemir bir dizi ziyaret için Seydişehir'e geldi.

İlçe merkezindeki esnafları ziyaret eden sorgun, istek ve taleplerini aldı.

Heyet daha sonra Cengiz Holding’e bağlı Eti Alüminyum Fabrikasını ziyaret etti.

Sorgun, ”Seydişehir’e daha güzel hizmetler yapmak için var gücümüzle çalışacağız. ”dedi.

Ziyaretlerde AK Parti Konya Milletvekili Ahmet Sorgun’a, İl Yönetim Kuru Üyesi Ahmet Özdemir, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Ak Parti İlçe Başkanı Kemalettin Atalay eşlik etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.