whatsapp

Millet bahçesi yapımına başlandı

BELEDİYE 21.07.2020 - 12:25, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Millet bahçesi yapımına başlandı

Yapımı ve ihalesi TOKİ tarafından tamamlanan Seydişehir Millet Bahçesi 126 bin metrekarelik alan üzerine kurulacak. Belediye Başkanı Mehmet Tutal, yapımına başlanılan Millet Bahçesinin 300 iş günü içerisinde tamamlanacağını kaydetti. Nevzat Bey tepesinde Güngör Tarım İnş. San. VE Tic. A.Ş. tarafından yapılacak olan Millet Bahçesi projesinde Kafeterya, Kütüphane, Sosyal Donatı Alanları, Konferans Salonu, Tenis Kort, Voleybol, Basketbol, Futbol sahaları, Millet Kıraathanesi, yürüyüş parkuru, dinlenme ve piknik alanları, Oyun Gurupları ve Botanik Bahçesi ihalede belirtilen 300 günlük süre içerisinde tamamlanacak. Başkan Tutal; ‘’ihalesi 20 Şubat’ta yapılan Millet Bahçemizin çalışmalarına başlandı. Millet Bahçemizin yapımı yaklaşık bir yılda tamamlanacak. Projenin teslim süresi 300 gün.’’ diye konuştu. Millet bahçesi yapımı konusunda teknik bilgiler veren Güngör Tarım İnş. Ve San. Tic. A.Ş. Yetkilisi Devrim Bayrak; Millet Bahçesinin yapılacağı alanda ilk kazmamız vuruldu. İşyeri teslimi yapıldı. Seydişehir Millet Bahçesi yapım çalışmalarımız başladı. 20 Şubat tarihinde ihalesi yapılan, 1 Haziran’da sözleşmesi imzalanan alanımızın iş bitim süresi 300 iş günü. Yaklaşık maliyeti 27.844.000.00 TL olan Millet bahçemizi olası bir aksilik yaşanmaması halinde belirtilen iş günü içerisinde tamamlayarak teslim edeceğiz “dedi.

Yapımı ve ihalesi TOKİ tarafından tamamlanan Seydişehir Millet Bahçesi 126 bin metrekarelik alan üzerine kurulacak.

Belediye Başkanı Mehmet Tutal, yapımına başlanılan Millet Bahçesinin 300 iş günü içerisinde tamamlanacağını kaydetti.

Nevzat Bey tepesinde Güngör Tarım İnş. San. VE Tic. A.Ş. tarafından yapılacak olan Millet Bahçesi projesinde Kafeterya, Kütüphane, Sosyal Donatı Alanları, Konferans Salonu, Tenis Kort, Voleybol, Basketbol, Futbol sahaları, Millet Kıraathanesi, yürüyüş parkuru, dinlenme ve piknik alanları, Oyun Gurupları ve Botanik Bahçesi ihalede belirtilen 300 günlük süre içerisinde tamamlanacak.

Başkan Tutal; ‘’ihalesi 20 Şubat’ta yapılan Millet Bahçemizin çalışmalarına başlandı. Millet Bahçemizin yapımı yaklaşık bir yılda tamamlanacak. Projenin teslim süresi 300 gün.’’ diye konuştu.

Millet bahçesi yapımı konusunda teknik bilgiler veren Güngör Tarım İnş. Ve San. Tic. A.Ş. Yetkilisi Devrim Bayrak; Millet Bahçesinin yapılacağı alanda ilk kazmamız vuruldu. İşyeri teslimi yapıldı.

Seydişehir Millet Bahçesi yapım çalışmalarımız başladı. 20 Şubat tarihinde ihalesi yapılan, 1 Haziran’da sözleşmesi imzalanan alanımızın iş bitim süresi 300 iş günü. Yaklaşık maliyeti 27.844.000.00 TL olan Millet bahçemizi olası bir aksilik yaşanmaması halinde belirtilen iş günü içerisinde tamamlayarak teslim edeceğiz “dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.