whatsapp

Mehmet Çiçek vefat etti

YAŞAM 20.12.2016 - 23:35, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Mehmet Çiçek vefat etti

Merhum Rüştü Ergen’in damadı, Mehmet Çiçek ikamet ettiği İstanbul’da vefat etti.
Cenazesi 21.12.2016 Çarşamba günü (bugün) Seyyid Harun Camiinde kılınacak öğle namazına müteakip, Akyol mezarlığına defnedilecektir. Mehmet Çiçek, Eti Alüminyumdan emekli oldu. Bir dönem Devlet Demir Yollarında yönetim kurulu üyeliğinde bulunmuştu. Eşi Saniye Çiçek’in emekli olmasından sonra İstanbul’da ikamet etmekteydi.
Merhum Rüştü Ergen’in damadı, Mehmet Çiçek ikamet ettiği İstanbul’da vefat etti.

Cenazesi 21.12.2016 Çarşamba günü (bugün) Seyyid Harun Camiinde kılınacak öğle namazına müteakip, Akyol mezarlığına defnedilecektir.
Mehmet Çiçek, Eti Alüminyumdan emekli oldu. Bir dönem Devlet Demir Yollarında yönetim kurulu üyeliğinde bulunmuştu. Eşi Saniye Çiçek’in emekli olmasından sonra İstanbul’da ikamet etmekteydi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.