whatsapp

Makamlarını çocuklara emanet ettiler

GÜNDEM 22.04.2019 - 14:35, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Makamlarını çocuklara emanet ettiler

Seydişehir Kaymakamı Aydın Erdoğan ve Belediye Başkanı Mehmet Tutal, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla makamlarını öğrencilere devretti. Kaymakamlık makamına oturan TOKİ Ortaokulu 8 sınıf öğrencisi Kevser Sude Değirmenci’ye devretti. Kevser Sude Değirmenci, İlçe emniyet müdürlüğünü telefonla arayarak güvenli sağlık bir eğitim için okul çevrelerinde trafikle ve uyuşturucu ile ilgili denetim tedbirlerinin artırılmasını istedi. Kaymakam Erdoğan şunları söyledi, ‘’23 Nisan çok anlamlı bir tarih. Dünyada tek olarak çocuklarımıza armağan edilmiş tek bayram olması gurur vericidir. Cumhuriyetimizin kurucusu ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’ün büyüklüğünün de bir göstergesi. Bu anlamda çocuklarımız çok şanslı. Bütün çocuklarımıza sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum. Bütün dünya çocuklarının 23 Nisan Ulusal Egemenlik çocuk bayramlarını tebrik ediyorum.’’ Dedi. Belediye Başkanı Mehmet Tutal ise koltuğu Merkez İlkokulu 1. Sınıf öğrencisi olan Taha Berk Yaşar’a devretti. Belediye Başkanı Mehmet Tutal tüm çocukların Ulusal egemenlik Bayramını kutladı. Başkan Tutal, ‘’ Aslında koltukların da bize emanet edildiğini gelecek nesillere aktarmak üzere prova yapıyoruz. Yeni başkanımızı tebrik ediyorum’’ şeklinde konuştu. Başkan Tutal, başkanlık koltuğunda oturan Taha Berk Yaşar’a saat ve çeşitli hediyeler takdim etti. İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar, makamını mezun olduğu Mahmut Esat Ortaokulu 5. sınıf öğrencisi Efe Mıh’a devretti.

Seydişehir Kaymakamı Aydın Erdoğan ve Belediye Başkanı Mehmet Tutal, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla makamlarını öğrencilere devretti.

Kaymakamlık makamına oturan TOKİ Ortaokulu 8 sınıf öğrencisi Kevser Sude Değirmenci’ye devretti.

Kevser Sude Değirmenci, İlçe emniyet müdürlüğünü telefonla arayarak güvenli sağlık bir eğitim için okul çevrelerinde trafikle ve uyuşturucu ile ilgili denetim tedbirlerinin artırılmasını istedi.

Kaymakam Erdoğan şunları söyledi, ‘’23 Nisan çok anlamlı bir tarih. Dünyada tek olarak çocuklarımıza armağan edilmiş tek bayram olması gurur vericidir. Cumhuriyetimizin kurucusu ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’ün büyüklüğünün de bir göstergesi. Bu anlamda çocuklarımız çok şanslı. Bütün çocuklarımıza sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum. Bütün dünya çocuklarının 23 Nisan Ulusal Egemenlik çocuk bayramlarını tebrik ediyorum.’’ Dedi.

Belediye Başkanı Mehmet Tutal ise koltuğu Merkez İlkokulu 1. Sınıf öğrencisi olan Taha Berk Yaşar’a devretti.

Belediye Başkanı Mehmet Tutal tüm çocukların Ulusal egemenlik Bayramını kutladı.

Başkan Tutal, ‘’ Aslında koltukların da bize emanet edildiğini gelecek nesillere aktarmak üzere prova yapıyoruz. Yeni başkanımızı tebrik ediyorum’’ şeklinde konuştu.

Başkan Tutal, başkanlık koltuğunda oturan Taha Berk Yaşar’a saat ve çeşitli hediyeler takdim etti.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar, makamını mezun olduğu Mahmut Esat Ortaokulu 5. sınıf öğrencisi Efe Mıh’a devretti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.