whatsapp

Liseler arası resim yarışmasında dereceye giremedi ama ödül aldı

BELEDİYE 19.07.2020 - 12:23, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Liseler arası resim yarışmasında dereceye giremedi ama ödül aldı

15 Temmuz etkinlikleri kapsamında Seydişehir’de liseler arasında düzenlenen resim yarışmasında dereceye giremeyen Nafiye Önal, Belediye Başkanı Mehmet Tutal tarafından ödüllendirildi. Belediye Başkanı Mehmet Tutal’ın makamına gelen Nafiye Önal, şaşkınlık içerisinde olduğunu böyle bir durumu beklemediği belirtti. Karakalem portre çalışmaları yaptığını kaydeden Nafiye Önal; “15 Temmuz konulu bir resim yarışması düzenlendiğini öğrendim. Okuldaki öğretmenim beni arayarak böyle bir yarışmaya katılabileceğimi söyledi. Bende internetten 15 Temmuz konulu videoları izlemeye başladım. Videolarda başları tankların altında ezilen insanları görünce çok etkilendim ve videoları izleyemedim, kapattım. Resim yapmak bana video izlemekten daha kolay geldi. Resimlerimi çalışmaya başladım “dedi. Başkan Mehmet Tutal; “15 Temmuz kökü dışarıda olan içeriden planlanmış din adına Müslümanların kullanıldığı bir ihanet hareketi. Askerin içine sızarak böyle bir ihanet hareketinin yapılması çok sıkıntılı. Amerika’nın İsrail’in istediği bir rejim getirmek için Türkiye’yi iç savaşa götürmek istediler.” dedi.

15 Temmuz etkinlikleri kapsamında Seydişehir’de liseler arasında düzenlenen resim yarışmasında dereceye giremeyen Nafiye Önal, Belediye Başkanı Mehmet Tutal tarafından ödüllendirildi.

Belediye Başkanı Mehmet Tutal’ın makamına gelen Nafiye Önal, şaşkınlık içerisinde olduğunu böyle bir durumu beklemediği belirtti.

Karakalem portre çalışmaları yaptığını kaydeden Nafiye Önal; “15 Temmuz konulu bir resim yarışması düzenlendiğini öğrendim. Okuldaki öğretmenim beni arayarak böyle bir yarışmaya katılabileceğimi söyledi. Bende internetten 15 Temmuz konulu videoları izlemeye başladım. Videolarda başları tankların altında ezilen insanları görünce çok etkilendim ve videoları izleyemedim, kapattım. Resim yapmak bana video izlemekten daha kolay geldi. Resimlerimi çalışmaya başladım “dedi.

Başkan Mehmet Tutal; “15 Temmuz kökü dışarıda olan içeriden planlanmış din adına Müslümanların kullanıldığı bir ihanet hareketi. Askerin içine sızarak böyle bir ihanet hareketinin yapılması çok sıkıntılı. Amerika’nın İsrail’in istediği bir rejim getirmek için Türkiye’yi iç savaşa götürmek istediler.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.