whatsapp

Kurban satış merkezinde bayram hazırlıkları

BELEDİYE 19.07.2020 - 01:48, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Kurban satış merkezinde bayram hazırlıkları

Seydişehir Belediyesi, yaklaşan Kurban Bayramı öncesi canlı hayvan pazarı ve kurban kesim merkezinde hazırlıklarını sürdürüyor. 2 bin metrekarelik alanda 5 bin küçükbaş, 600 büyükbaş hayvan kapasiteli Pazar yeri ve kesimhanede vatandaşların sağlıklı şartlarda hijyen ortamında kurbanlıklarını almaları ve kesim yaptırmaları için çevre düzenlemesi ve temizlik işleri devam ediyor. Önümüzdeki hafta kurbanlıkların pazara gelmesi bekleniyor.

Seydişehir Belediyesi, yaklaşan Kurban Bayramı öncesi canlı hayvan pazarı ve kurban kesim merkezinde hazırlıklarını sürdürüyor.

2 bin metrekarelik alanda 5 bin küçükbaş, 600 büyükbaş hayvan kapasiteli Pazar yeri ve kesimhanede vatandaşların sağlıklı şartlarda hijyen ortamında kurbanlıklarını almaları ve kesim yaptırmaları için çevre düzenlemesi ve temizlik işleri devam ediyor. Önümüzdeki hafta kurbanlıkların pazara gelmesi bekleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.