whatsapp

Küpe dağında sonbahar güzelliği büyülüyor

TURİZM 22.10.2020 - 20:35, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Küpe dağında sonbahar güzelliği büyülüyor

Konya’nın Seydişehir ilçesinde sonbahar mevsimi ile birlikte 2 bin 550 rakımlı Küpe dağında ağaç yapraklarının oluşturduğu eşsiz bir renk cümbüşü ziyaretçilerine eşsiz manzaralar sunuyor. Yeşil, sarı ve kahverenginin tonlarıyla bezenen tabiat, farklı güzellikleri beraberinde getiriyor. Kartpostallık manzaralar sunan eşsiz küpe dağı altın gibi sararan ağaçların yaprakları yeşilden sarı ve kırmızı renge bürünürken, dökülen yapraklar renkli görüntülere sahne olurken hazan manzarası adeta ziyaretçilerini kendine hayran bırakıyor.

Konya’nın Seydişehir ilçesinde sonbahar mevsimi ile birlikte 2 bin 550 rakımlı Küpe dağında ağaç yapraklarının oluşturduğu eşsiz bir renk cümbüşü ziyaretçilerine eşsiz manzaralar sunuyor.

Yeşil, sarı ve kahverenginin tonlarıyla bezenen tabiat, farklı güzellikleri beraberinde getiriyor.

Kartpostallık manzaralar sunan eşsiz küpe dağı altın gibi sararan ağaçların yaprakları yeşilden sarı ve kırmızı renge bürünürken, dökülen yapraklar renkli görüntülere sahne olurken hazan manzarası adeta ziyaretçilerini kendine hayran bırakıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.