whatsapp

Konya büyükşehir belediyesinden çiftçilere destek

BELEDİYE 11.03.2021 - 11:22, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Konya büyükşehir belediyesinden çiftçilere destek

Konya Büyükşehir Belediyesi, Seydişehir Belediyesi ile işbirliğiyle tarımla uğraşan 21 üretici çiftçiye 50 hibe ile Bin 740 kilo yonca tohumu dağıttı. Belediye Başkanı Mehmet Tutal, “Seydişehir’imizin tarım kültürü 7 bin yıl öncesine kadar uzanmaktadır. Geniş ve verimli tarım arazilerimizde sürdürülen tarımsal üretimimiz, geçmişten gelen tecrübelerin yanı sıra modern tarım uygulamaları sayesinde tarım sektörümüzün ilçemizdeki ekonomik girdisi sürekli artmaya devam ediyor. Bizler de bu üretken yapıyı korumak, daha da geliştirmek için tüm kurum ve kuruluşlarımızla işbirliği içerisinde çalışmaya devam ediyoruz. Bu çalışmalarımız ve işbirliğimiz neticesinde bugün Konya Büyükşehir Belediyemizin destekleriyle Bin 740 kilo yonca tohumunu 21 üreticimizle buluşturduk. 50 hibe desteği ile sağlanan bu çalışmamızın üreticilerimize hayırlı olmasını diliyor, başta Konya Büyükşehir Belediye Başkanımız Uğur İbrahim Altay olmak üzere emeği geçen herkese üreticilerimiz adına teşekkürlerimi sunuyorum” diye konuştu.

Konya Büyükşehir Belediyesi, Seydişehir Belediyesi ile işbirliğiyle tarımla uğraşan 21 üretici çiftçiye 50 hibe ile Bin 740 kilo yonca tohumu dağıttı.

Belediye Başkanı Mehmet Tutal, “Seydişehir’imizin tarım kültürü 7 bin yıl öncesine kadar uzanmaktadır. Geniş ve verimli tarım arazilerimizde sürdürülen tarımsal üretimimiz, geçmişten gelen tecrübelerin yanı sıra modern tarım uygulamaları sayesinde tarım sektörümüzün ilçemizdeki ekonomik girdisi sürekli artmaya devam ediyor. Bizler de bu üretken yapıyı korumak, daha da geliştirmek için tüm kurum ve kuruluşlarımızla işbirliği içerisinde çalışmaya devam ediyoruz. Bu çalışmalarımız ve işbirliğimiz neticesinde bugün Konya Büyükşehir Belediyemizin destekleriyle Bin 740 kilo yonca tohumunu 21 üreticimizle buluşturduk. 50 hibe desteği ile sağlanan bu çalışmamızın üreticilerimize hayırlı olmasını diliyor, başta Konya Büyükşehir Belediye Başkanımız Uğur İbrahim Altay olmak üzere emeği geçen herkese üreticilerimiz adına teşekkürlerimi sunuyorum” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.