whatsapp

Kaymakam Kemal İnan Gemlik'e atandı

GÜNDEM 13.02.2019 - 23:46, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Kaymakam Kemal İnan Gemlik'e atandı

Seydişehir eski kaymakamlarından Kemal İnan, Gemlik’e atandı. İçişleri Bakanlığı’nın görevlendirmesiyle Denizli Vali Yardımcısı Kemal İnan Gemlik'in yeni kaymakamı oldu. Kemal İnan Kimdir? Kaymakam İnan, Adıyaman’ın Gölbaşı İlçesi nüfusuna kayıtlıdır. İlköğretimi Gaziantep İlköğretim Okulunda, Liseyi aynı ildeki İsmet Paşa Lisesinde bitirdi. 1987 yılında İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümüne girdi. Burayı 1991’de bitirip 1992’de Şanlıurfa Kaymakam Adayı olarak mesleğine başladı. Sivas Altınyayla, Çankırı Orta ve Yozgat Çayıralan Kaymakam Vekilliklerinde bulunduktan sonra, 1995 yılında Akkuş Kaymakamı oldu. 1997–1999 yılları arasında Kaymakamlık yapan Kemal İnan, 1999 yılında Mardin Vali Yardımcısı oldu. 2003 yılında Çorum Alaca Kaymakamlığı’na atanan Kemal İnan 29.08.2008 atandığı Seydişehir Kaymakamlığı görevini yürütüyorken kendi isteği ile Manisa Alaşehir'e tayin oldu. Alaşehir’de Görev süresinin dolmasının ardından, son olarak Denizli Vali Yardımcısı olarak atanan İnan, İçişleri Bakanlığı görevlendirmesiyle Gemlik Kaymakamlığına atandı. Kemal İnan evli ve 3 çocuk babasıdır.

Seydişehir eski kaymakamlarından Kemal İnan, Gemlik’e atandı.

İçişleri Bakanlığı’nın görevlendirmesiyle Denizli Vali Yardımcısı Kemal İnan Gemlik'in yeni kaymakamı oldu.

Kemal İnan Kimdir?

Kaymakam İnan, Adıyaman’ın Gölbaşı İlçesi nüfusuna kayıtlıdır. İlköğretimi Gaziantep İlköğretim Okulunda, Liseyi aynı ildeki İsmet Paşa Lisesinde bitirdi. 1987 yılında İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümüne girdi. Burayı 1991’de bitirip 1992’de Şanlıurfa Kaymakam Adayı olarak mesleğine başladı. Sivas Altınyayla, Çankırı Orta ve Yozgat Çayıralan Kaymakam Vekilliklerinde bulunduktan sonra, 1995 yılında Akkuş Kaymakamı oldu. 1997–1999 yılları arasında Kaymakamlık yapan Kemal İnan, 1999 yılında Mardin Vali Yardımcısı oldu. 2003 yılında Çorum Alaca Kaymakamlığı’na atanan Kemal İnan 29.08.2008 atandığı Seydişehir Kaymakamlığı görevini yürütüyorken kendi isteği ile Manisa Alaşehir'e tayin oldu. Alaşehir’de Görev süresinin dolmasının ardından, son olarak Denizli Vali Yardımcısı olarak atanan İnan, İçişleri Bakanlığı görevlendirmesiyle Gemlik Kaymakamlığına atandı. Kemal İnan evli ve 3 çocuk babasıdır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.