whatsapp

Kaymakam Erdoğan tünel çalışmalarını inceledi

GÜNDEM 05.05.2017 - 10:48, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Kaymakam Erdoğan tünel çalışmalarını inceledi

Seydişehir Kaymakamı Aydın Erdoğan, Alacabel Tünel inşaatını ziyaret ederek, yetkililerden bilgi aldı.
Yetkililerle bir süre görüşen Erdoğan, daha sonra gazetecilere yaptığı açıklamasında, tünellerin yapım çalışmalarının hızla devam ettiğini 2020 yılı içinde tamamlanmasının hedeflendiğini belirtti. Kış aylarında Seydişehir-Akseki kara yolu Alacabel mevkisinde kar yağışı nedeniyle zaman zaman ulaşımda aksamaların meydana geldiğini anımsatan Erdoğan, 'Büyük bir devlet yatırımı ile bölgemize önemli katkı sağlanmış olacak. Tünelin zamanında bitmesi için üzerimize düşen her şeyi yapacağız. Tünel faaliyete geçince yol sürekli açık kalacak. Vatandaşların kış aylarında yaşadığı trafik çilesini sona erdirecek ve daha güvenli konforlu bir şekilde yolculuk yapacak.' diye konuştu. Şantiye yetkilisi ise 7 bin 300 metre uzunluğundaki çift taraflı tünelde bin 500 metre ilerleme sağlandığını aktardı. İncelemede jandarma komutan üst teğ Burak Çelik, Emniyet Md Kasım Özdemir, İlçe Milli Eğitim Md Tahir Kibar, ilçe tarım md Yavuz ünüvar hazır bulundu.
Seydişehir Kaymakamı Aydın Erdoğan, Alacabel Tünel inşaatını ziyaret ederek, yetkililerden bilgi aldı.

Yetkililerle bir süre görüşen Erdoğan, daha sonra gazetecilere yaptığı açıklamasında, tünellerin yapım çalışmalarının hızla devam ettiğini 2020 yılı içinde tamamlanmasının hedeflendiğini belirtti.
Kış aylarında Seydişehir-Akseki kara yolu Alacabel mevkisinde kar yağışı nedeniyle zaman zaman ulaşımda aksamaların meydana geldiğini anımsatan Erdoğan, 'Büyük bir devlet yatırımı ile bölgemize önemli katkı sağlanmış olacak. Tünelin zamanında bitmesi için üzerimize düşen her şeyi yapacağız. Tünel faaliyete geçince yol sürekli açık kalacak. Vatandaşların kış aylarında yaşadığı trafik çilesini sona erdirecek ve daha güvenli konforlu bir şekilde yolculuk yapacak.' diye konuştu.
Şantiye yetkilisi ise 7 bin 300 metre uzunluğundaki çift taraflı tünelde bin 500 metre ilerleme sağlandığını aktardı.

İncelemede jandarma komutan üst teğ Burak Çelik, Emniyet Md Kasım Özdemir, İlçe Milli Eğitim Md Tahir Kibar, ilçe tarım md Yavuz ünüvar hazır bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.