whatsapp

Kaymakam Erdoğan, Şehit Ailesini Ziyaret Etti

GÜNDEM 29.09.2017 - 17:30, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Kaymakam Erdoğan, Şehit Ailesini Ziyaret Etti

Seydişehir Kaymakamı Aydın Erdoğan, Ketenli Mahallesinde Şehit Onbaşı Hüseyin Kavalbacak’ın ailesi için Belediye tarafından yaptırılan evin inşaatını inceledi.
İnşaat çalışmalarını inceleyen Kaymakam Erdoğan, şehit yakınlarının herhangi bir ihtiyaçlarının olması durumunda telefonunun ve makamının 24 saat açık olduğunu belirtti. Ziyaret esnasında şehit Kavalbacak’ın annesi, babası ile sohbet eden Erdoğan, "Devlet olarak, canlarını seve seve ülkesi için feda eden aziz şehitlerimizin emanetleri olan ailelerinin yanındayız. Bizler aziz şehitlerimize minnet borçluyuz. Aziz şehitlerimizin ruhu şad olsun." diye konuştu. Baba Ali Kavalbacak ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Ziyarete, İlçe Müftüsü Kemal Demirel, İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar, Belediye Fen İşleri Müdürü İsa Çiftçi, mahalle muhtarı Ömer Gödekoğlu katıldı.
Seydişehir Kaymakamı Aydın Erdoğan, Ketenli Mahallesinde Şehit Onbaşı Hüseyin Kavalbacak’ın ailesi için Belediye tarafından yaptırılan evin inşaatını inceledi.

İnşaat çalışmalarını inceleyen Kaymakam Erdoğan, şehit yakınlarının herhangi bir ihtiyaçlarının olması durumunda telefonunun ve makamının 24 saat açık olduğunu belirtti.
Ziyaret esnasında şehit Kavalbacak’ın annesi, babası ile sohbet eden Erdoğan, "Devlet olarak, canlarını seve seve ülkesi için feda eden aziz şehitlerimizin emanetleri olan ailelerinin yanındayız. Bizler aziz şehitlerimize minnet borçluyuz. Aziz şehitlerimizin ruhu şad olsun." diye konuştu.
Baba Ali Kavalbacak ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Ziyarete, İlçe Müftüsü Kemal Demirel, İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar, Belediye Fen İşleri Müdürü İsa Çiftçi, mahalle muhtarı Ömer Gödekoğlu katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.