whatsapp

Kaymakam Erdoğan muhtarlarla bir araya geldi

GÜNDEM 06.12.2018 - 00:39, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Kaymakam Erdoğan muhtarlarla bir araya geldi

Kaymakam Aydın Erdoğan İlçemizin muhtelif sorunları ve çözüm önerileri ile ilgili görüşmek amacıyla merkez ve dış mahalle muhtarları ile bir araya geldi. İlçe Müftülüğü toplantı salonunda Kaymakam Aydın Erdoğan başkanlığında düzenlenen toplantıya daire amirleri ile merkez ve dış mahallelerin muhtarları katıldı. Mahallelerin sorunları ve çözüm önerilerinin karşılıklı olarak görüşüldüğü toplantıda muhtarların şikâyet ve temennileri dinlendi. Ayrıca yaklaşan seçimlerin huzurlu ve güvenli bir ortamda gerçekleşmesi için alınacak tedbirler hakkında karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.

Kaymakam Aydın Erdoğan İlçemizin muhtelif sorunları ve çözüm önerileri ile ilgili görüşmek amacıyla merkez ve dış mahalle muhtarları ile bir araya geldi.

İlçe Müftülüğü toplantı salonunda Kaymakam Aydın Erdoğan başkanlığında düzenlenen toplantıya daire amirleri ile merkez ve dış mahallelerin muhtarları katıldı.

Mahallelerin sorunları ve çözüm önerilerinin karşılıklı olarak görüşüldüğü toplantıda muhtarların şikâyet ve temennileri dinlendi. Ayrıca yaklaşan seçimlerin huzurlu ve güvenli bir ortamda gerçekleşmesi için alınacak tedbirler hakkında karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.